Op zoek naar een schrijfmap met ringband?

Ben je op zoek naar professionele schrijfmappen met ringband voor je personeel, je zakenrelatie of voor jezelf? Bij Van Helden hebben we een ruim assortiment schrijfmappen.

Schrijfmappen met ringband voor al jouw medewerkers

Geef aan al jouw medewerkers een handige schrijfmap met ringband cadeau; dat is niet alleen een praktisch geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden, het zorgt ook nog eens voor een professionele uitstraling. Laat de schrijfmappen bedrukken met een originele tekst en stimuleer de werksfeer op een positieve manier. Zo creëer je extra verbondenheid van je medewerkers met het bedrijf. Je kan de schrijfmappen natuurlijk ook bedrukken met jouw bedrijfsnaam en/of logo om zo de huisstijl overal terug te laten komen. Dat zorgt voor meer herkenbaarheid. Bovendien vergroot het de naamsbekendheid. 

Schrijfmap met bedrukking als relatiegeschenk

Je kan natuurlijk ook je zakelijke relaties verrassen met een bedrukte schrijfmap met ringband. Een schrijfmap komt altijd wel van pas en is een item dat veel gebruikt zal worden op kantoor. Dat komt de zichtbaarheid van uw bedrijf weer ten goede. Omdat de schrijfmap door vele ogen gezien zal worden kan je profiteren van een groot bereik. 

Wil je echt uitpakken? Dan kan je de schrijfmap natuurlijk ook combineren met andere kantoorartikelen met bedrukking zoals een bedrukte agenda. Of verblijd je relatie met een compleet cadeau dat bijvoorbeeld bestaat uit een bedrukte schrijfmap, een notitieboekje met opdruk en pen met bedrukking. Daar zal je menig relatie zeer blij mee maken. 

Bestel je schrijfmap met ringband eenvoudig online

Bij Van Helden kan je kiezen uit een ruim assortiment schrijfmappen. Zo kan je kiezen uit diverse formaten zoals de A4 en A5 schrijfmap. Maar ook voor een luxe of lederen schrijfmap ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je al een keuze kunnen maken? Dan kan je de map eenvoudig en snel online bestellen. Bij de bestelling kan je exact aangeven wat jouw wensen zijn. Ook heb je de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvende drukproef aan te vragen. Zo weet j precies hoe de bedrukte schrijfmap met ringband eruit komt te zien en wat je kan verwachten. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Heb je door het brede assortiment niet meer goed zicht over wat je graag wilt? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en een offerte op maat. Dat kan door te bellen of door gebruik te maken van onze live chat. Wij helpen je graag de juiste schrijfmap met bedrukking te vinden!