Promotie gimmicks

Ben je op zoek naar bedrukte promotie gimmicks? Dan ben je bij Van Helden aan het juiste adres. Maak een keuze uit ons ruime assortiment en verblijd jouw relaties met een originele gimmick!

Ruim aanbod aan bedrukbare promotie gimmicks

Bij Van Helden kan je terecht voor al jouw bedrukbare promotie artikelen, relatiegeschenken, en bedrukbare premiums en gifts. Doordat wij in grote aantallen kunnen inkopen, zijn wij in staat de prijs laag te houden. Bovendien kunnen wij snel jouw promotie artikel met bedrukking gereed maken dankzij onze eigen DTP afdeling en drukkerij. Een aantal voorbeelden van onze bedrukbare promotie gimmicks zijn: bedrukte promo pennen, aanstekers met opdruk, bedrukte sleutelhangers en stressballen, snoepgoed met bedrukking, en bedrukte spelletjes en knuffels

Gimmicks bedrukt met jouw naam of logo

Gimmicks met bedrukking doen het altijd goed als weggever op beurzen, evenementen en open dagen. Laat jouw gimmick bedrukken met je naam en/of logo en je kan profiteren van een groot bereik. Daarnaast zijn de gimmicks ook leuk om weg te geven als bedankje, bijvoorbeeld als geboorte- of trouwbedankje. Laat de bedankjes bedrukken met een persoonlijke, originele tekst en verblijd je relaties met een uniek cadeautje. Zo zullen zij dat speciale moment niet vergeten en zullen ze – dankzij het cadeautje – gemakkelijk terugdenken aan die tijd. 

Bedrukte promotie gimmicks voor elke branche

In ons uitgebreide assortiment vind je bedrukbare relatiegeschenken voor elke branche. Zo hebben wij dus voor elke onderneming, bedrijfstak of persoonlijke voorkeur geschikte artikelen. Op deze wijze kan je jouw promo gimmick perfect afstemmen op je campagne of evenement. Of je nu in de zorg, in het onderwijs of in de bouw werkt, voor elke markt en iedere doelgroep bieden wij passende relatiegeschenken.

Bestel jouw promotie gimmick direct online

Jouw relatiegeschenken kan je eenvoudig online bestellen. Tijdens je bestelling kan je ons precies aangeven wat jouw wensen zijn met betrekking tot kleur, aantal, opdruk, etc. Met de bedrukte promotie gimmicks profiteer je in iedere branche van een tastbaar bereik. Zo verblijdt je niet alleen jouw relatie maar profiteer je ook nog eens van een groot bereik. Heb je een keuze kunnen maken? Dan ontvang je van ons een gratis drukproef. Je komt achteraf dus nooit voor verrassingen te staan. 

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers staan voor je klaar en voorzien je graag van persoonlijk advies op maat. Zij kunnen je tevens voorzien van een vrijblijvende offerte