Zakelijke Geschenken bij Van Helden Relatiegeschenken

Zoek je een zakelijk geschenk? In ons assortiment vindt je meer dan 2.000 relatiegeschenken, give aways en gadgets. Met de juiste bedrukking kan bijna ieder geschenk weggegeven worden als zakelijk cadeau, maar de pennen, paraplu’s en wijnsets blijvend de ultieme toppers. Je bedrijfspartners zullen zeker verrast zijn wanneer zij een uniek geschenk met persoonlijke bedrukking ontvangen. De opdruk van jouw logo en/of tekst zorgen net voor een unieke waarde dat zeker geapprecieerd wordt.

Kantoorartikelen: een praktisch zakelijk geschenk

Wanneer je jouw zakelijke relatie een uniek geschenk geeft, wil je uiteraard dat deze vaak door de ontvanger gebruikt wordt. Het is dan ook niet zo gek dat kantoorartikelen het altijd goed doen als zakelijk geschenk. In een breed scala aan kantoorartikelen vindt je altijd een geschenk dat precies bij jou past. De luxe pennen met gravering doen het altijd goed als weggever. Met name de stijlvolle collectie van Parker en Waterman zijn zakelijk geschenken waar je zeker een goede indruk mee achterlaat. Naast de luxe pennen kan je ook kiezen voor een stijlvolle schrijfmap, notitieboek of luxe documententas.

Verras jouw relaties met een zakelijk bedankje

Een zakelijk bedankje kan soms al genoeg zijn om jouw waardering te tonen voor aan jouw relatie. Je kunt het kleine bedankje bedrukken met uw logo, waardoor je zelf ook weer profiteert van extra exposure en verhoging van de naamsbekendheid. Je kan ook kiezen voor een gepersonaliseerd geschenk. Deze hebben vaak een grotere impact en blijft nog langer bewaard en gebruikt door de ontvanger. Een aantal schrijfmappen zijn voorzien van een metalen plaat waardoor je de schrijfmap met naam kan personaliseren. Uiteraard is het ook mogelijk om jouw relaties te verrassen met een persoonlijke fotomok of een gegraveerde pen.

Voor ieder gelegenheid een zakelijk cadeau

Een zakelijke geschenk is eigenlijk altijd een goed idee. Vaak worden zakenrelaties verrast met eindejaarsgeschenken, zoals bedrukte wijnsets, om een goede samenwerking af te ronden. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke gelegenheden om jouw zakenrelaties in de watten te leggen met een origineel geschenk. Denk bijvoorbeeld aan een luxe jubileumgeschenk of een verjaardagscadeau voor je accountmanager. Voor ieder gelegenheid is er wel een passend geschenk te vinden en elk te bedrukken met jouw logo en/of een leuke tekst. Uiteraard is personaliseren op een selectie van relatiegeschenken ook mogelijk. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat en een geheel vrijblijvende offerte.