Bureaustandaards bedrukken

Wat staat er standaard op het bureau van jouw zakenrelaties? Jij, dankzij een gepersonaliseerde bureaustandaard. Schenk je zakelijke klanten een luxueuze pennenbak met USB-oplader of ga voor een praktische memohouder met logo als strategie voor leadgeneratie. Laat bureaustandaards bedrukken en zorg ervoor dat jouw bedrijf vanaf u de standaard is.

(21 artikelen gevonden)

Pagina's

Bureau accessoires bedrukt met uw eigen logo

Een memohouder bedrukt met logo is een leuke aanvulling voor op het bureau en alle kantoorartikelen. Bovendien is de memohouder zeer praktisch voor het maken van notities. Door standaards, zoals kubusblokken te bedrukken met een originele tekst zorgt u voor een persoonlijke touch op het bureau. Dit persoonlijke cadeau wordt absoluut gewaardeerd door uw relaties. Bovendien staan de bureau accessoires de gehele dag op het bureau van uw relaties. Zorg voor een maximale exposure voor uw bedrijf en laat de bureauklokken en memostandaards bedrukken met uw logo.

Memohouder bedrukken? Kies uit diverse soorten

In het assortiment vindt u diverse memohouders en kubusblokken, allemaal bedrukbaar met jouw logo of tekst. Voor iedere relatie vindt u een passend geschenk. Kies bijvoorbeeld voor een memohouder met pennenbak, een compleet geschenk voor op het bureau. Dit geschenk kunt u nog extra aanvullen door ook bedrukte pennen weg te geven. Daar verrast u uw relaties zeker mee. Daarnaast bieden wij u ook diverse kubusblokken in allerlei soorten, maten en kleuren. Handig als u even snel wat wil opschrijven. Laat uw kubusblok bedrukken met uw logo in full colour, zodat deze extra goed opvalt.

Een bureauklok relatiegeschenk voor iedere relatie

Een bureauklok is onmisbaar op het bureau. De meeste bureauklokken zijn groot en nemen nogal wat plek in beslag. Wij bieden u zeer praktische en compacte bureauklokken aan, in ons assortiment hebben we zelfs digitale bureauklokken om te bedrukken. Deze multifunctionele bureauklokken zijn ook te gebruiken als pennenhouder. Erg leuk om weg te geven aan bijvoorbeeld uw medewerkers. Geef dus vandaag nog een bureauklok of memohouder weg als relatiegeschenk en bouw aan uw naamsbekendheid!

Bestel uw bureauklok online

Doordat wij een breed assortiment aan standaards hebben, zit er altijd wel een leuk en passend geschenk voor u bij. Zo kunt u kiezen voor een houder die past bij uw bedrijf en branche. Dit legt een originele link tussen het geschenk en uw bedrijf; iets dat erg gewaardeerd wordt door de ontvanger en waardoor u als bedrijf beter wordt onthouden. Heeft u een keuze gemaakt, bestel dan de betreffende standaard eenvoudig en snel via onze website. Geef tijdens het bestellen het aantal en de soort bedrukking aan. Uiteraard ontvang u altijd een digitale proefdruk zodat u weet wat u kunt verwachten. Heeft u als nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder!