• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0

Metalen sleutelhangers graveren met uw logo of tekst

Wilt u een uniek en persoonlijk relatiegeschenk die professionaliteit en klasse uitstraalt? Dan zijn de metalen sleutelhangers de juiste keuze. Metalen sleutelhangers gegraveerd met uw naam; een uniek relatiegeschenk voor al uw relaties. 

Ideaal als zakelijk relatiegeschenk

De sleutelhanger is natuurlijk een bekend en eenvoudig relatiegeschenk. Deze sleutelhangers zijn er in allerlei materialen. Denk aan sleutelhangers van hout, plastic, stof of in de vorm van bepaalde gadgets. Een andere soort sleutelhanger die vrij bekend is, is de metalen sleutelhanger. Deze soort sleutelhanger wordt vaak ingezet als relatiegeschenk, maar ook als persoonlijk cadeau of leuk souvenirtje.
Waarom leent de metalen sleutelhanger zich zo goed als relatiegeschenk? Het is namelijk een sleutelhanger die luxe uitstraalt. Metaal ziet er steviger en luxer uit dan plastic of stof, waardoor u te allen tijde een professioneel geschenk overdraagt. Desalniettemin, kunt u de sleutelhanger extra klasse geven door het te laten graveren met uw logo of tekst.

Laat de metalen sleutelhanger graveren met uw logo of tekst

Naast het laten bedrukken van bijvoorbeeld een plastic sleutelhanger, kunt u er bij een metalen sleutelhanger voor kiezen om de sleutelhanger te laten graveren. Dit geeft de sleutelhanger een extrá stijlvolle en luxe uitstraling. Bovendien wordt het relatiegeschenk een stuk persoonlijker. Vooral wanneer je er een leuke boodschap op laat graveren. De gegraveerde sleutelhanger zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties. Zij zullen de sleutelhanger bij zich dragen en uw bedrijfsnaam komt zo altijd in beeld. 

De perfecte metalen sleutelhanger voor uw branche 

In ons assortiment vindt u diverse sleutelhangers, waaronder de unieke gegraveerde metalen sleutelhangers. Deze metalen sleutelhangers zijn er in allerlei leuke soorten. Hierdoor zijn deze geschikt als relatiegeschenk in tal van verschillende branches. Zo is een metalen sleutelhanger in de vorm van een voetballer of een wielrenner een relatiegeschenk in de sportbranche. Of een auto of vliegtuig in de vervoersbranche. Maak de metalen sleutelhanger af met een persoonlijke gravering en het relatiegeschenk is helemaal gepersonaliseerd en dus afgestemd op de ontvanger. 

Vragen of persoonlijk advies?

Neem contact op met één van onze adviseurs via 0344 - 640 200 (ma-vr, 8-18 uur) of via het contactformulier. Tip: u kan natuurlijk ook pennen graveren.

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact