USB Sticks bedrukken

Een USB stick met opdruk is een handige gadget voor zowel zakenrelaties als particuliere klanten. Laat de USB sticks bedrukken met een pakkende slogan en deel deze uit op beurzen en opendagen om leads binnen te halen. Een USB stick met opdruk geeft jouw relaties naast een extern geheugen ook een extra geheugensteuntje: jouw logo!

(44 artikelen gevonden)

Pagina's

USB sticks met bedrukking: handig en veilig

Ondanks dat je tegenwoordig veel in de cloud kunt uploaden, worden USB sticks nog super vaak gebruikt. Logisch ook, want alles uploaden in de cloud kan lang duren en is ook niet ongelimiteerd. Bovendien wordt er helaas steeds vaker ingebroken op de cloud, door personen die uw data willen stelen. Een USB stick bedrukt met uw bedrijfslogo is daarom niet alleen een heel handig, maar ook veilig cadeau voor uw zakelijke relaties. Op een USB stick kunnen zij documenten snel opslaan en versleutelen. Zo hebben zij niet alleen extra opslagruimte, maar ook een handige backup. Grote kans dus dat uw relatiegeschenk, een bedrukte USB stick, veel gebruikt zal worden! En wil je je relaties verrassen met meerdere USB sticks, dan kan een leuke gadget, zoals een USB hub zeker niet ontbreken.

USB stick bedrukt met logo als extra geheugensteuntje voor uw relaties

Gepersonaliseerde USB sticks zijn dus zeer praktische artikelen, welke onmisbaar zijn geworden in het dagelijks leven en op kantoor. Foto’s, video’s en documenten; van alles wordt opgeslagen op uw bedrukte multimedia geschenk. Dit is dan ook niet voor niets een populair geschenk om weg te geven aan relaties. Organiseer je een effectieve marketingactie of een nieuwe bedrijfscampagne? Ook dan is een relatiegeschenk USB bedrukken met jouw bedrijfslogo een zeer goed idee! Je kunt deze dan uitdelen aan belangrijke relaties of potentiële klanten. Omdat de reclame USB sticks bijna dagelijks gebruikt worden, wordt je bereik groter dan dat je in eerste instantie zou denken. Dit effect zie je bijvoorbeeld ook terug bij de altijd populaire promotie pennen en opkomende bedrukte webcamcovers. Je kunt de USB stick ook personaliseren met een leuke tekst om jouw huidige relaties te bedanken. Bovendien is het, net als een katoenen tas, een duurzaam geschenk. Met de USB stick bevorder je bijvoorbeeld een paperless office. Hiermee is het een onmisbaar kantoorartikel voor jouw eigen kantoor en die van je relaties.

Promotie USB stick met logo voor op beurzen en evenementen

De bedrukbare USB stick is één van de populairste relatiegeschenken met opdruk, maar ze zijn ook uitermate geschikt als promotieartikelen en giveaways. De promotie USB doet het bijvoorbeeld erg goed als weggever op beurzen en andere (zakelijke) evenementen. Omdat de bedrukte USB met logo door iedereen gebruikt wordt, kan deze op iedere beurs weggegeven worden. Daarnaast kunt u de gepersonaliseerde USB sticks ook weggeven tijdens open dagen of wervingsdagen. Een slim idee: sla alvast flyers, belangrijke informatie over uw producten of diensten en relevante foto’s op de USB stick op, zodat de bezoekers dit na afloop kunnen nalezen. Dankzij de USB geschenk zijn zij niet alleen goed geïnformeerd, maar blijven zij nog lang na de open dag betrokken bij uw organisatie.

Voor iedere doelgroep een gepersonaliseerde USB

Omdat de USB sticks met opdruk door iedereen gebruikt wordt, is deze multi-inzetbaar. Op kantoor is de USB relatiegeschenk een welkom geschenk, maar ook op bijvoorbeeld scholen wordt een dergelijk geschenk warm ontvangen. Hier heeft de USB stick niet minder waarde dan bijvoorbeeld een luxe pen met gravering. Sterker nog: de USB stick zal waarschijnlijk intensiever gebruikt worden. Schenk alle leerlingen en studenten bijvoorbeeld een USB stick bedrukt met uw motiverende bedrijfsmotto. Hier kunnen ze vervolgens al hun projecten op opslaan, waardoor ze continu uw pakkende slogan zullen lezen. Dankzij de USB stick met bedrukking zullen de leerlingen extra gestimuleerd worden om te presenteren en bovendien stijgt uw naamsbekendheid. Ook tijdens workshops en cursussen kunnen de USB sticks bedrukt met tekst of logo cadeau gegeven worden. Na een intensieve workshop kun je je deelnemers ook verrassen met een compleet computer geschenk. COmbineer jouw bedrukte USB stick bijvoorbeeld met een bedrukte muismat en gepersonaliseerd notitieboekje. Uw deelnemers zullen zeker verrast zijn met dit originele computer geschenk met opdruk

Verschillende soorten USB sticks met opdruk

De bedrukte USB sticks met uw logo of tekst, zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor de USB stick twist: een soft rubber model met twistmechaniek en 4 GB geheugen. Deze compacte uitvoering is heel populair en ook te koop in de sleutelhanger variant, zodat uw klanten de stick nog makkelijker kunnen meenemen. Ook uit de voorraad te bestellen is de USB stick Key. Deze platte USB stick in de vorm van een sleutel, kunt u dankzij het ronde gat eenvoudig aan uw sleutelbos hangen. Geef uw relaties en klanten dus de sleutel tot succes cadeau! Ook een ontzettend leuk en handzaam relatiegeschenk is de USB stick armband. Deze siliconen armband bevat een handige USB stick. Hij is leverbaar in verschillende kleuren en kan bedrukt worden met uw logo of een leuke tekst. Dit is slechts een greep uit enorme assortiment bedrukte USB sticks dat wij aanbieden!

Goedkoop USB sticks laten bedrukken? Bestel online!

Wilt u een USB stick laten bedrukken? Dan kunt u deze direct eenvoudig online bestellen. Na uw selectie kunt u makkelijk aangeven wat de gewenste aantallen en kleuren zijn. Ook kunt u aangeven hoe de USB stick gepersonaliseerd moet worden. Laat de USB stick bijvoorbeeld met een naam, logo of tekst bedrukken. Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u een digitale drukproef. Hierop ziet u hoe uw usb stick bedrukking eruit komt te zien. Pas na uw goedkeuring zullen wij de usb stick drukken. USB stick graveren of USB stick bedrukken kleine oplage? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een persoonlijk advies op maat