Voetballen bedrukken

Als volksport nummer één is het zeker dat jouw doelgroep ergens een balletje schopt. Laat daarom voetballen bedrukken met je logo zodat jouw bedrijf ook tijdens professionele wedstrijden onder de aandacht komt. Zet de kracht van herhaling in om jouw marketinggoals te behalen. Met een bedrukte voetbal scoor je zeker!

Sorteer op

3 producten

Voetbal Professional Training 3-laags
Vanaf
€ 4,71
  • De voetbal is handmatig gestikt
Voetbal Play
Vanaf
€ 4,66
Voetbal Promo Plus
Vanaf
€ 5,94
  • Standaard formaat voetbal

Laat voetballen bedrukken met logo of bedrijfsnaam

Breng je bedrijf onder de aandacht door bedrukte voetballen uit te delen tijdens beurzen of evenementen. Doordat een voetbal tijdloos is en een groot bereik heeft, is een bedrukte voetbal hét promotiemiddel om een grote doelgroep te bereiken. Een voetbal met naam bedrukken is tevens een duurzame investering. De bedrukte voetballen gaan lang mee en zo zal je organisatie nog lang onder de aandacht blijven. Een voetbal laten bedrukken met naam en/of logo zorgt voor zowel branding als marketing. Je profiteert van een groot bereik en werkt aan je naamsbekendheid. 

Voetbal met naam bedrukken voor professionele training

Naast een voetbal personaliseren en inzetten als promotiemiddel tijdens evenementen kun je bedrukte voetballen ook gebruiken om je targetmarket te bereiken. Bij Van Helden Relatiegeschenken kun je namelijk een professionele voetbal laten bedrukken, die gebruikt kan worden tijdens sportevenementen. Dergelijke evenementen trekken vaak veel bekijks en hier kun je goed op inspelen. In welke regio bevindt je doelgroep zich? Richt jouw bedrijf zich op ouders of kinderen? Kies de juiste sportdagen en evenementen uit om je bedrijf te laten shinen en marketinggoals te bereiken. Voetballen met opdruk zijn natuurlijk ook ideaal voor sportverenigingen. De professionele voetbal met logo is beschikbaar in een 3-laags en een 4-laags variant en is leverbaar met 6, 26 of 32 panels.

Voetbal bedrukken voor gebruik binnenshuis

Hoewel voetbal een buitensport blijft, kun je ook in de huiskamer enorm veel plezier beleven aan een voetbal. Daarom kun je bij Van Helden Relatiegeschenken ook een voetbal met logo laten bedrukken die binnenshuis gebruikt kan worden. De indoor hover ball is een uniek relatiegeschenk. De te bedrukken voetbal glijdt eenvoudig over verschillende gladde oppervlakten en is uitgerust met kleurrijke LED-lampjes die een vrolijke lichtshow geven. Doordat er een stootbeschermende band om de voetbal zit, raken muren en meubilair niet beschadigd. Laat de hover voetbal met naam bedrukken, zo heb je een origineel geschenk in handen.

Gepersonaliseerde voetbal als giveaway tijdens privéaangelegenheden

Een voetbal personaliseren kan al vanaf 20 stuks. Daarom is een voetbal bedrukken niet alleen een marketingoptie waardoor je als bedrijf meer naamsbekendheid wint en misschien wel conversies binnen haalt. Voor privéaangelegenheden kun je een kleine oplage voetballen laten bedrukken. Denk hierbij aan een kinderfeestje, een team-uitje, een (school)kamp of een mannenweekend weg. Hoe tof is het als je in plaats van bedrukte T-shirts dit keer aan iedereen een voetbal met opdruk als herinnering meegeeft? Bedruk een voetbal met de dag en het jaartal, de namen van vrienden en vriendinnen of een ander aanknopingspunt. Iedere keer dat er een balletje getrapt wordt, zal er teruggedacht worden aan een geweldige tijd.

Voetbal personaliseren door middel van tampondruk

Een voetbal met naam bedrukken of een bedrijfslogo aanbrengen op een voetbal wordt door middel van een tampondruk gedaan. Hierbij wordt het te bedrukken logo op een metalen plaatje fotografisch aangebracht. Vervolgens zorgt een rubberen tampon dat de voetballen bedrukt worden. Doordat deze tampon flexibel is, kunnen we via deze techniek ook een ronde voetbal bedrukken. Om een meerkleurige bedrukking op voetballen te plaatsen, wordt voor iedere kleur één rubberstempel gebruikt. Naast voor het personaliseren van een voetbal wordt deze druktechniek voor veel verschillende relatiegeschenken gebruikt, zo ook voor diverse outdoor artikelen met opdruk.  

De mogelijkheden voor het bedrukken van een voetbal

Er is veel keuze in ons assortiment te bedrukken voetballen. Een voetbal personaliseren kan met behulp van specifieke kleuren. Een aantal voetballen uit de collectie zijn beschikbaar in diverse primaire kleuren en ook de inktkleur kan gekozen worden. Zo kun je een voetbal laten bedrukken in jouw huisstijl en heb je een perfect promotiemiddel om in te zetten. De drukafmetingen verschillen per voetbal met bedrukking en ook de oplages variëren. Combineer de gepersonaliseerde voetbal met andere bedrukbare sportartikelen, zoals een stappenteller met bedrukking

Een reclame voetbal bedrukken? Bestel eenvoudig online

Bij ons kun je heel eenvoudig jouw bedrukte voetbal online bestellen. Heb je precies de bedrukbare voetbal gevonden die aan al je wensen voldoet? Dan kun je eenvoudig aangeven welke kleur je wilt hebben en je bedrukkingswensen aan ons doorgeven. Om ervoor te zorgen dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan en precies weet hoe jouw voetbal met logo eruit komt te zien, ontvang je van ons altijd een gratis digitale drukproef. Pas als alles in orde is en wij je akkoord hebben gekregen, beginnen wij met het bedrukken van de voetbal. Je bestelling wordt binnen 8 dagen afgeleverd (tenzij anders aangegeven). 

Heb je vragen of wil je meer weten over bedrukte voetballen of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers voorzien je graag van persoonlijk advies en een offerte op maat