Tuinieren & groen

Relaties met groene vingers? Of wil je juist investeren in een groenere planeet? Dan is dit aanbod iets voor jou. Alles voor de tuin, van handige gereedschap tot zaadzakjes vind je hier. Laat je verrassen door dit brede assortiment.

(33 artikelen gevonden)

Pagina's

Relatiegeschenken voor groene vingers

Meer groen is altijd een goede keuze. Of je relaties nu wel of geen groene vingers hebben, met deze tuinartikelen komt het altijd goed. Met de inzet van tuinartikelen, zoals zaadzakjes, laat je zien dat jij een bijdrage levert aan de vergroening van ons planeet. In deze tijd is dat een mooie investering, dat niet alleen goed is voor je eigen naambekendheid maar ook voor de mensen en het milieu. Met duurzame relatiegeschenken, zoals deze bedrukte tuinartikelen en zaadzakjes, geniet je dus altijd van een win-win situatie.

Laat tuinartikelen en zaadzakjes bedrukken met je eigen logo

Wanneer je jouw relaties wilt verrassen met unieke geschenken voor in de tuin, wil je deze natuurlijk wel zo uniek mogelijk maken. Hierdoor ga je opvallen en blijft jouw naam langer hangen bij de ontvanger. Laat bijvoorbeeld je tuinartikelen bedrukken met logo en deel dit uit tijdens een beurs of na afloop van een workshop. Dit is niet alleen een leuk aandenken aan het evenement, maar ook aan jouw naam. De compactere artikelen zijn weer perfect om in te zetten tijdens massa-marketingacties. Laat bijvoorbeeld zaadzakjes bedrukken met een leuke tekst en stuur deze op naar je doelgroep. Dat is een leuk, groen artikel om door de brievenbus te ontvangen.

Alle tuinartikelen om te bedrukken bestel je online

Via de webshop kun je heel eenvoudig al jouw tuinartikelen of zaadzakjes bestellen. Hier kun je op je eigen gemak al jouw wensen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan je gewenste aantallen en bedrukking. Wil je eerst nog overleggen met je collega’s? Vraag dan een vrijblijvende drukproef of offerte aan. Met deze documenten kun je heel eenvoudig samen met je collega’s een keuze maken. Wanneer je het artikel dan toch wilt bestellen kan dit heel eenvoudig omgezet worden en kunnen wij direct voor je starten. Zo heb je jouw bedrukte tuinartikelen of zaadzakjes extra snel in huis.