In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Pennen bedrukken 100 stuks

Pennen laten bedrukken in kleine aantallen? 100 pennen bedrukken is handig als je een evenement hebt of op een beurs staat en jouw bedrijf wilt promoten zonder dat je direct een hele grote voorraad pennen in huis haalt. Zo richt jij je op een specifieke doelgroep of pak je een bepaald tijdsgebonden moment aan voor jouw campagne.

(58 artikelen gevonden)

Pagina's

100 pennen bedrukken

Bij veel bedrijven kun je pas vanaf 500 stuks promotieartikelen bestellen. Wij snappen dat ook kleine ondernemers behoefte hebben aan promotieartikelen en bedrukte relatieartikelen, vandaar dat je al vanaf 10 stuks pennen kunt laten bedrukken. Er zijn ook veel pennen waarvan je 100 stuks kunt laten bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een eco pen met opdruk als een pen van hout of bamboe goed aansluit bij de missie en de uitstraling van jouw bedrijf. Metalen pennen hebben een luxe uitstraling en doen het uitstekend als relatiegeschenk. De pennen personaliseren gaat eenvoudig met een persoonlijke boodschap om vervolgens cadeau te doen aan uw medewerkers of zakenrelaties. Metalen pennen gaan zeer lang mee en worden dagelijks gebruikt door de ontvangers. Hierdoor zijn deze pennen zeer populair als relatiegeschenken met opdruk.

Pennen bestellen in kleine aantallen: 100 stuks

Je kunt jouw bedrukte pennen zelf helemaal personaliseren. Allereerst kies je voor een bepaalde categorie, zoals promotiepennen of luxe pennen. Vervolgens kunt je verder selecteren op merk, kleur, drukoptie en prijs. Veel van de pennen in ons assortiment zijn te bestellen vanaf 100 stuks waardoor je een ruime keuze hebt Daarnaast kun je nog verder filteren op schrijfkleur en de mogelijkheid om te personaliseren op naam. Je vindt dus altijd het ideale relatiecadeau. Zodra je hebt gevonden wat je zocht, kun je de pennen tijdens het online bestelproces verder personaliseren.

Pennen bedrukken 100 stuks? Bestel gemakkelijk online

Of je nu 100 stuks pennen wilt bedrukken met jouw logo of persoonlijke tekst, het is allemaal mogelijk. Je kunt eenvoudig en snel online jouw bestelling plaatsen. Hierbij ontvang je gratis een digitale proefdruk. Tijdens het bestellen geef je aan dat je 100 stuks wilt bestellen en kies je voor een kleur en opdruk. Vaak zijn de bedrukte pennen in diverse kleuren verkrijgbaar en kun je ook de kleur van de opdruk en de schrijfkleur uitkiezen. Jouw bestelling wordt vervolgens binnen 8 werkdagen gratis thuisbezorgd. Als je er niet helemaal uitkomt of als je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder zodat je het perfecte relatiegeschenk bestelt.

Terug naar boven