Gepersonaliseerde pennen

Een gepersonaliseerde pen met naam is een uitstekend relatiegeschenk of promotiemiddel. Laat pennen met jouw naam bedrukken en zorg ervoor dat je niet snel vergeten wordt! Gepersonaliseerde pennen zijn ideaal voor bedrijven en ondernemers die op zoek zijn naar een praktisch en effectief relatiegeschenk.

 

 

(47 artikelen gevonden)

Pagina's

Balpennen met naam; het ideale relatiegeschenk

Pennen met naam zijn het ideale relatiegeschenk. Je kunt dit bij diverse gelegenheden weggeven. Zo doen gepersonaliseerde pennen het goed als eindejaarsgeschenk voor je medewerkers. Ook kun je jouw  bestaande klanten verrassen met een bedrukte pen met naam. Stuur deze bijvoorbeeld mee met correspondentie om jouw zakenrelatie aangenaam te verrassen. Je hebt de keuze uit een ruim aanbod aan pennen van hoogwaardige kwaliteit. De luxueus ogende en fijn schrijvende pennen worden zeker gewaardeerd door de ontvanger. Kleinere ondernemingen hebben doorgaans geen behoefte aan grote oplages met bedrukte pennen, vandaar dat je bij Van Helden Relatiegeschenken deze in een kleine oplage kunt laten bedrukken.

Een ruime keuze uit gepersonaliseerde pennen

Pennen personaliseren? Dan heb je een ruime keuze! Van Parker pennen met naam, luxe pennen met tekst tot goedkope pennen met naam bedrukken. Een gepersonaliseerde pen is een mooi cadeau om weg te geven tijdens een speciale gelegenheid, zoals het jubileum van een werknemer of als bedankje aan een grote klant na een geslaagde samenwerking. Doordat je gepersonaliseerde pennen al vanaf 5 stuks kunt laten bedrukken of graveren, is het een kleine investering. In het ruime assortiment vind je pennen in verschillende kleuren, waarbij je doorgaans ook zelf de kleur van de bedrukking en de inkt kunt bepalen. Hierdoor kun je de relatiegeschenken met opdruk helemaal afstemmen op jouw eigen wensen.

Pennen personaliseren als zakelijk én persoonlijk cadeau

Een gepersonaliseerde pen is niet alleen geschikt als zakelijk cadeau. Een balpen met naam is ook erg leuk om cadeau te doen tijdens bijvoorbeeld een huwelijk. Laat pennen graveren voor jouw getuigen om een blijvend geschenk te geven na een memorabele dag. Je getuigen plaatsen de handtekening op je huwelijksakte met de pen en kunnen deze daarna mee naar huis nemen. Ook voor andere bijzondere momenten in het leven, zoals een jubileum of afstuderen, is een luxe pen het ideale geschenk. Pennen worden namelijk vaak gebruikt door de ontvangers, waardoor het een cadeau is dat blijft geven.

Pennen met naam bedrukken? Bestel eenvoudig onine

Bij Van Helden Relatiegeschenken ontvang je gratis een digitale proefdruk en worden de gepersonaliseerde pennen gratis bij jou bezorgd. Daarnaast profiteer je van een snelle levertijd van minder dan 8 werkdagen. Heb je nog vragen of wil je een offerte op maat ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice zodat je snel verder geholpen wordt.