0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken voor in de bouw

Omdat de bouwsector een branche is waarin veel en hard gewerkt wordt, kan het onderhouden van de relaties er nog weleens bij in schieten. Toch vinden uw klanten, maar ook zeker uw personeel, het fijn om gewaardeerd te worden. Dit kunt u nog eens extra tot uiting brengen door uw klanten een klein cadeautje of aandenken te geven als ze naar huis gaan. Maar vergeet ook uw personeel niet; ook zij nemen natuurlijk graag een presentje aan. Bij Van Helden hebben we een ruim assortiment aan bouw gerelateerde relatiegeschenken. 
(20 artikelen gevonden)

Pagina's

Originele bouwgeschenken 

Bij Van Helden kunt u kiezen uit een hele hoop leuke, originele relatiegeschenken voor de bouw. Zo kunt u bijvoorbeeld diverse bouw gerelateerde bedrukte sleutelhangers cadeau doen. Zoals een sleutelhanger met rolbandmaat van 2 meter bijvoorbeeld. Superhandig! Bovendien valt het design in de vorm van een huis gelijk op; zo zorgt u ervoor dat uw klanten aan u blijven denken. Of wat dacht u van een sleutelhanger met waterpas? Als u dan ook nog eens de sleutelhanger laat bedrukken met uw naam of bedrijfslogo weet u zeker dat uw relaties u niet snel zullen vergeten. 

In de bouw wordt vaak hard gewerkt. En hard werken gaat meestal gepaard met stress. Zoekt u een leuk, origineel en praktisch relatiegeschenk? Doe dan een stressbal met bedrukking cadeau. Bij ons kunt u kiezen uit een anti-stress bouwhelm of voor een anti-stress figuurhuis: zo zorgt u ervoor dat uw relaties zich kunnen ontspannen tijdens stressvolle situaties. 

Als u écht origineel wilt zijn en een onvergetelijke indruk wilt achterlaten geeft u de Vrijdagmiddag hamer cadeau. Dit is een echte hamer die tegelijkertijd ook nog eens een flesopener voorzien van bedrukking is! Ideaal om een biertje mee te openen op de vrijdagmiddagborrel. Daarbij zorgt de kunststof handgreep niet alleen voor een goede grip, het is ook ideaal om uw logo in te graveren. Met dit bouw gerelateerde relatiegeschenk weet u zeker dat u een glimlach op het gezicht van de ontvanger tovert. 

Contact

Ook voor bouw gerelateerde relatiegeschenken kunt u dus uitstekend bij Van Helden terecht. Uiteraard kunt u alle geschenken laten bedrukken met uw naam, bedrijfslogo of een persoonlijke tekst. U kunt online eenvoudig en goedkoop uw bouwrelatiegeschenken bestellen en laten bedrukken. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een digitale drukproef zodat u precies kunt zien hoe uw geschenk met bedrukking eruit komt te zien. Pas na uw akkoord op de drukproef beginnen wij met drukken. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder en geven persoonlijk advies op maat!

 

Terug naar boven