In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Smartgadgets voor iedere relatie

Een smartphone of tablet, wie heeft ze nou niet. Iedereen is dol op smartgadgets voor een mobiele telefoon of tablet. Uw relaties zullen smartgadgets zeker waarderen. Dat niet alleen, ze zullen constant met de gadgets bezig zijn. Laat daarom nu uw logo, bedrijfsnaam of boodschap drukken op één van onze smartgadgets en zorg ervoor dat u altijd onder de aandacht blijft. De absolute topper onder alle smartphone- en tabletgadgets is de bedrukte powerbank om onderweg uw apparaat mee op te laden.

Voor de wat jongere doelgroep is de bedrukte bluetooth speaker dé tip. Ontdek hier ons volledige aanbod van speakers. Maar ook wat oudere ontvangers vinden dit misschien wel een heel leuk en verrassend cadeau om te ontvangen. Met elk apparaat met bluetoothfunctie kan muziek of andere audio worden afgespeeld via de speaker. U bedrukt bluetooth speakers ook in kleine aantallen en tegen een relatief lage stuksprijs voor een artikel dat zo lang meegaat. Een echt topgadget dus!

In ons assortiment vindt u diverse relatiegeschenken voor smartphones en tablets. Maar naast deze smartgadgets vindt u er ook diverse USB-sticks en MP3-spelers. Ook leuk als relatiegeschenk is de balpen Sense. Dit is een balpen met aan de bovenzijde een rubberen dopje voor touchscreens.

Bekijk hieronder de populairste smartgadgets of bekijk goedkope gadgets:

(13 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven