Duurzame en groene relatiegeschenken bedrukken

Met duurzame relatiegeschenken laat u zien hoeveel u geeft om het milieu. Laat u verrassen door het veelzijdige assortiment.

(306 artikelen gevonden)

Pagina's

Duurzame en groene relatiegeschenken bedrukt met uw logo

De eco relatiegeschenken zijn perfecte middelen om de buitenwereld te laten zien dat u bewust bezig bent met MVO. De groene cadeaus zijn moderne en trendy artikelen gemaakt van duurzame of gerecyclede materialen. Uw relaties zullen deze duurzame cadeaus zeker waarderen. Niet alleen omdat deze artikelen leuk en praktisch zijn, maar ook omdat ze hiermee een bijdrage leveren aan hun omgeving omdat het relatiegeschenk duurzaam is. Het duurzame cadeau wordt nog beter wanneer u deze laat bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Lees ook meer in onze case study over het gebruik van milieuvriendelijke groene relatiegeschenken.

Duurzame relatiegeschenken met een dubbele boodschap

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is de standaard geworden voor vele organisaties. Dit dragen zij ook uit in hun marketinguitingen. Relatiegeschenken zijn duurzame artikelen met een groot bereik. De relatiegeschenken worden vaak hergebruikt door relaties. Dit is goed voor het milieu, maar zorgt ook voor naamsbekendheid bij uw doelgroep. Met duurzame relatiegeschenken is er altijd sprake van een win-win situatie. Laat de duurzame cadeaus bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of originele tekst.

Groene relatiegeschenken en duurzame gadgets voor iedereen

Het assortiment eco relatiegeschenken is heel divers. In het assortiment vindt u een grote selectie duurzame houten pennen, notitieboekjes en duurzame tassen en textiel. Zo zijn de non-woven tassen bijvoorbeeld erg geschikt om plastic tasjes terug te dringen. Maar wij bieden u ook vele andere duurzame gadgets. Denk bijvoorbeeld aan solar chargers, maar ook bureauklokjes, douchetimers en nog veel meer. Uiteraard kunnen wij alle duurzame relatiegeschenken bedrukken met uw logo en/of tekst. Zo draagt u altijd een dubbele boodschap uit bij uw relaties.

Uw duurzame relatiegeschenken bestelt u eenvoudig online

Al uw duurzame geschenken zijn direct online te bestellen. Tijdens uw bestelling kunt u eenvoudig aangeven wat het gewenste aantal, kleur en opdruk is. Tevens heeft u de mogelijkheid om een sample of digitale drukproef vooraf aan te vragen. Zo weet u van te voren precies hoe het artikel eruit komt te zien en komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor vragen en/of persoonlijk advies kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Of breng een bezoek aan onze showroom.

Ontdek alles over de verschillende duurzame relatiegeschenken in deze video: