Fluitjes bedrukken

Met bedrukte fluitjes heb je niet alleen veel bekijks maar laat je ook goed van je horen! De vrolijke lawaaimakers vestigen de aandacht op jouw bedrijf wanneer de fluitjes bedrukt zijn met jouw logo. Perfect voor beurzen, open dagen maar ook voor sportevenementen en festivals. Het fluitje met opdruk is een goedkoop en enorm effectief promotiemiddel.

Marketing en fluitjes met opdruk

Fluitjes met logo zijn ideaal om in te zetten om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Doordat fluitjes met opdruk extra opvallen, krijgt uw logo meer exposure. In het assortiment vindt u verschillende soorten fluitjes met bedrukking waaronder traditionele fluitjes met een handig halskoord maar ook units met een flexibele polsband. Daarnaast kunt u bij Van Helden Relatiegeschenken ook reflecterende fluitjes bedrukken. Deze speciale bedrukte fluitjes hebben een reflecterende bovenzijde en zijn met een karabijnhaak gemakkelijk te bevestigen aan een broek of rugzak. Een bedrukt fluitje is eenvoudig te dragen en zeer goed hoorbaar, waardoor fluitjes met logo extra aantrekkingskracht hebben als promotiemateriaal. U kunt fluitjes bedrukken met bedrijfsgegevens, uw logo of een afbeelding.

Kinderuitjes en bedrukte fluitjes

De meest voor de hand liggende doelgroep waarvoor u fluitjes bedrukken zou zijn toch wel kinderen. Tijdens kinderuitjes, feestjes en op school- en sportevenementen zijn fluitjes met logo een goedkope en snelle manier om voor meer naamsbekendheid te zorgen waarbij u ook de ouders van de kids kunt bereiken. Na afloop gaan de bedrukte fluitjes immers mee naar huis en zo kunt u door fluitjes te bedrukken ook volwassenen als doelgroep bereiken. Voor kinderfeestjes en uitjes kunt u allerlei soorten speelgoed bedrukken en zelfs meegeven in een bedrukt rugzakje zodat het bedrijfslogo op de gadgets in de tas goed zichtbaar is. Het kan zijn dat ouders niet altijd even blij zijn wanneer de kids lawaai maken met een fluitje met logo. In dat geval is jojo’s bedrukken een veilige en erg leuke optie.

Fluitjes bedrukken voor festivals

Een minder vaak overwogen doelgroep om fluitjes met opdruk te geven zijn de festivalgangers. Millennials en Generatie Z-leden zijn als moderne hippies dol op festivals en nemen graag vrolijke en opvallende gadgets mee naar feesten. Denk aan de Nederlandse Woetstok evenementen of Lowlands, waar horden feestende mensen te bereiken zijn. De perfecte plek om bepaalde doelgroepen te bereiken, mits op de juiste manier uitgevoerd. Fluitjes bedrukken met positieve boodschappen of om innovatieve concepten te promoten is perfect om awareness te creëren bij de festivalgangers. Omdat deze doelgroep tevens erg online is, kun je fluitjes bedrukken met websites, hashtags of te scannen QR-logo’s en zelfs meten hoeveel leads de bedrukte fluitjes opleveren. Naast fluitjes kun je ook bellenblaas bedrukken en uitdelen op festivals. Zo zie je maar: met kindergeschenken met logo maak je niet alleen kinderen, maar ook (jong-)volwassenen blij!

Verschillende soorten fluitjes met logo bedrukken

De collectie te bedrukken fluitjes bestaat uit goedkope fluitjes met verschillende handige gadgets. Zoals het ene te bedrukken fluitje een polsband heeft waardoor mensen het fluitje met logo gemakkelijk aan de arm kunnen dragen, heeft het andere fluitje met opdruk weer een koord voor om de hans of een karabijnhaak voor eenvoudige bevestiging aan een broek of tas. Deze praktische oplossingen voor goedkope fluitjes openen de deuren naar nieuwe doelgroepen. Wees creatief met de fluitjes met logo, zodat je bedrijf enorm veel bekijks wint met de bedrukte fluitjes. Zo kun je fluitjes laten bedrukken en uitdelen op een hondenclub zodat hondentrainers de fluitjes met logo kunnen gebruiken tijdens de training, of fluitjes met bedrijfslogo bedrukken en aan voetbalsupporters uitdelen bij de ingangen van het stadion

Goedkope fluitjes met logo kopen? Bestel online!

In het assortiment bedrukte fluitjes heb je keuze uit verschillende kleuren te bedrukken fluitjes. Per te bedrukken fluitje zijn er vervolgens diverse drukkleuren en printposities. Voor fluitjes bedrukken wordt de tampondruk gebruikt. Op sommige te bedrukken fluitjes komt de opdruk op de bovenzijde te staan en andere fluitjes krijgen een bedrukking aan de zijkant. Wanneer je het logo, de tekst of de afbeelding instuurt, krijg je een digitale drukproef toegestuurd zodat je weet hoe het eindresultaat eruit zal zien. Na akkoord van jouw kant zullen wij beginnen met je fluitjes bedrukken. 

Voor vragen over fluitjes bedrukken en de mogelijkheden van fluitjes bedrukken kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder en voorzien je zonder problemen van geheel vrijblijvend advies.