Fluitjes bedrukken

Fluitjes met opdruk zijn optimale lawaaimakers voor een feest of evenement. Dat bedrukte fluitjes je merk niet alleen laten zien maar ook horen spreekt voor zich. Dat naast kinderen ook volwassenen uit de voeten kunnen met bedrukte fluitjes is iets nieuws.

Marketing en fluitjes met opdruk

Fluitjes met logo zijn ideaal om in te zetten om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Doordat fluitjes met opdruk extra opvallen, krijgt uw logo meer exposure. In het assortiment vindt u verschillende soorten fluitjes met bedrukking waaronder traditionele fluitjes met een handig halskoord maar ook units met een flexibele polsband. Daarnaast kunt u bij Van Helden Relatiegeschenken ook reflecterende fluitjes bedrukken. Deze speciale bedrukte fluitjes hebben een reflecterende bovenzijde en zijn met een karabijnhaak gemakkelijk te bevestigen aan een broek of rugzak. Een bedrukt fluitje is eenvoudig te dragen en zeer goed hoorbaar, waardoor fluitjes met logo extra aantrekkingskracht hebben als promotiemateriaal. U kunt fluitjes bedrukken met bedrijfsgegevens, uw logo of een afbeelding.

Kinderuitjes en bedrukte fluitjes

De meest voor de hand liggende doelgroep waarvoor u fluitjes bedrukken zou zijn toch wel kinderen. Tijdens kinderuitjes, feestjes en op school- en sportevenementen zijn fluitjes met logo een goedkope en snelle manier om voor meer naamsbekendheid te zorgen waarbij u ook de ouders van de kids kunt bereiken. Na afloop gaan de bedrukte fluitjes immers mee naar huis en zo kunt u door fluitjes te bedrukken ook volwassenen als doelgroep bereiken. Voor kinderfeestjes en uitjes kunt u allerlei soorten speelgoed bedrukken en zelfs meegeven in een bedrukt rugzakje zodat het bedrijfslogo op de gadgets in de tas goed zichtbaar is. Het kan zijn dat ouders niet altijd even blij zijn wanneer de kids lawaai maken met een fluitje met logo. In dat geval is jojo’s bedrukken een veilige en erg leuke optie.

Fluitjes bedrukken voor festivals

Een minder vaak overwogen doelgroep om fluitjes met opdruk te geven zijn de festivalgangers. Millennials en Generatie Z-leden zijn als moderne hippies dol op festivals en nemen graag vrolijke en opvallende gadgets mee naar feesten. Denk aan de Nederlandse Woetstok evenementen of Lowlands, waar horden feestende mensen te bereiken zijn. De perfecte plek om bepaalde doelgroepen te bereiken, mits op de juiste manier uitgevoerd. Fluitjes bedrukken met positieve boodschappen of om innovatieve concepten te promoten is perfect om awareness te creëren bij de festivalgangers. Omdat deze doelgroep tevens erg online is, kunt u fluitjes bedrukken met websites, hashtags of te scannen QR-logo’s en zelfs meten hoeveel leads de bedrukte fluitjes opleveren. Naast fluitjes kunt u ook bellenblaas bedrukken en uitdelen op festivals. 

Goedkope fluitjes met logo kopen? Bestel online!

In het assortiment bedrukte fluitjes heeft u keuze uit verschillende kleuren te bedrukken fluitjes. Per te bedrukken fluitje zijn er vervolgens diverse drukkleuren en printposities. Voor fluitjes bedrukken wordt de tampondruk gebruikt. Op sommige te bedrukken fluitjes komt de opdruk op de bovenzijde te staan en andere fluitjes krijgen een bedrukking aan de zijkant. Wanneer u uw logo, tekst of afbeelding instuurt krijgt u een digitale drukproef toegestuurd zodat u weet hoe het eindresultaat eruit zal zien. Na akkoord van uw kant zullen wij beginnen met uw fluitjes bedrukken. 

Voor vragen over fluitjes bedrukken en de mogelijkheden van fluitjes bedrukken kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en voorzien u zonder problemen van geheel vrijblijvend advies