Picknick artikelen bedrukken

Wacht niet tot je relaties bekoeld zijn! Verras je zakelijke partners met een hartverwarmend BBQ-geschenk of een praktische koeltas met jouw logo erop. Op deze manier is jouw bedrijf ook tijdens recreatie aanwezig. Terwijl de kolen branden werk jij aan jouw branding, zonder er nog iets voor te hoeven doen.

(30 artikelen gevonden)

Pagina's

Een picknick geschenk voor iedere relatie

Lekker in het gras of aan een tafeltje in het park. Er gaat niets boven een gezellige picknick met vrienden en familie. Speel hier op in door uw relaties te verrassen met een uniek en praktisch picknick geschenk. De praktische relatiegeschenken worden zeker gewaardeerd. Helemaal wanneer u de geschenken personaliseert met uw eigen logo en/of een originele tekst. Door uw naam te koppelen aan zo’n gezellige bezigheid zal uw naam positief beïnvloed worden. Een leukere manier om aan uw naamsbekendheid te werken bestaat niet.

Bedrukte picknick artikelen: hét geschenk voor het voorjaar

Het voorjaar staat voor een nieuwe start. Het is dan ook niet zo gek om op dit moment eens flink onder de aandacht te komen met leuke acties. Relatiegeschenken zijn perfect om hiervoor in te zetten. De leuke en praktische artikelen worden zeer gewaardeerd. Voor het voorjaar is de keuze van relatiegeschenken niet zo moeilijk. Met name de picknick artikelen met bedrukking zijn zeer populaire weggevers.

Een breed assortiment

De picknick artikelen zijn zeer divers en variëren van deken tot picknickmand. Daarnaast hebben wij ook andere leuke bedrukbare sport- & vrije tijd geschenken in ons assortiment voor het voorjaar. Het brede assortiment varieert van luxe outdoor items tot goedkope gadgets met bedrukking. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte frisbees en bidons met bedrukking. Allerlei geschenken die een picknick met vrienden en familie compleet maken. Uiteraard kunnen wij alle picknick artikelen voor u bedrukken met uw eigen logo en/of een leuke tekst. 

Een gepersonaliseerde BBQ set voor de zomer

Naast deze sportieve geschenken hebben wij ook praktische geschenken in huis die de picknick net wat bijzonderder maken. De bedrukbare BBQ sets zijn originele geschenken om weg te geven en worden niet alleen tijdens een picknick maar ook in eigen tuin gebruikt. De BBQ sets variëren van handige hulpmiddelen, zoals een tang tot complete sets bestaande uit een schort en diverse hulpmiddelen. Daarnaast hebben wij ook barbecues in het assortiment. De BBQ artikelen kunnen overigens ook goed gebruikt worden tijdens een winterbarbecue. Daarnaast kunt u ook denken aan het schenken van handige keukenartikelen, zoals een schort met opdruk.

Bestel uw picknick geschenken eenvoudig online

Bij Van Helden kunt u al uw picknick geschenken direct online bestellen. Wanneer u uw picknick artikelen wilt bedrukken kunt u dat hier heel eenvoudig aangeven. Nadat u uw bestelling heeft bevestigd ontvangt u van ons een digitale drukproef. Hierop kunt u precies zien hoe het picknick geschenk eruit komt te zien wanneer wij deze gaan bedrukken. Pas na uw goedkeuring zullen wij het bedrukkingproces starten. U heeft uw gepersonaliseerde picknick geschenken over het algemeen binnen 8 werkdagen in huis, tenzij anders vermeld. Neem contact op voor meer informatie of een persoonlijk advies op maat. Onze medewerkers helpen u graag verder!