Zonnebrillen bedrukken

Een bedrukte zonnebril met logo is niet alleen een stijlvol maar ook een persoonlijk relatiegeschenk. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van zonnebrillen.

(14 artikelen gevonden)

Pagina's

Een zonnebril met logo als promotiemateriaal

 Wil je de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten op een slimme en succesvolle wijze? Een zonnebril bedrukken met bedrijfslogo is een top marketingstrategie. Tegenwoordig draagt bijna iedereen wel eens een zonnebril met opdruk en hoe leuk is het als jouw logo op een zonnebril staat. Een promotie zonnebril zorgt ervoor dat veel mensen op een subtiele manier in aanraking komen met jouw merk of organisatie, zonder dat je daar veel hoeft te doen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een zonnebril met logo, waar Van Helden je graag bij helpt.

Ruime keuze in bedrukte zonnebrillen

Een zonnebril bedrukken biedt veel mogelijkheden, zeker als het assortiment te bedrukken zonnebrillen ook groot is. In ons assortiment vind je allerlei soorten bedrukte zonnebrillen. Op deze manier is er voor iedere te bereiken doelgroep een geschikte zonnebril relatiegeschenk. Neem nu de klassieke zonnebril met opdruk met een tijdloos model, ga voor een retro zonnebril met bedrukking of laat een houten zonnebril bedrukken als relatiegeschenk. Met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen kun je in onze collectie zonnebrillen met opdruk ook een duurzame zonnebril. Deze milieuvriendelijke te bedrukken zonnebril is gemaakt van afbreekbaar tarwestro.

Weggeefmomenten voor een zonnebril relatiegeschenk

Een zonnebril bedrukken en weggeven als relatiegeschenk in de zomer is natuurlijk het eerste waar je aan denkt. Het is immers een zonnebril met logo. Echter zijn er veel meer weggeefmomenten als het gaat om een zonnebril relatiegeschenk. Zo kun je een zonnebril laten bedrukken en uitdelen tijdens wintersportvakanties, een busreis, een strandvakantie, aan het eind van het schooljaar of op een (vakantie)beurs. Ook verschillende open dagen lenen zich er perfect voor om zonnebrillen met logo uit te delen aan voorbijgangers. Laat een zonnebril personaliseren en zorg ervoor dat je weet waar je doelgroep zich bevindt.

Festival zonnebril bedrukken voor tijdens het zomerseizoen

Een zonnebril personaliseren als originele giveaway is leuk voor jong en oud. Toch is de zonnebril met opdruk hét geschenk voor jongeren. Zeker wanneer het festivalseizoen van start gaat en de feestgangers in grote groepen bijeenkomen kun jij je slag slaan en zonnebrillen laten bedrukken als marketingmove. Een festival zonnebril bedrukken is echter niet de enige manier om de festivalgangers te bereiken. Je kunt diverse zomerartikelen bedrukken, zoals strandlakens of beachballsets. Laat strandartikelen bedrukken en vergroot de kans dat jouw merk ook in het buitenland meer naamsbekendheid vergaart.

De juiste zonnebril bedrukken voor jouw doelgroep

Zoals met alle relatiegeschenken is het belangrijk dat de bedrukte zonnebril aansluit bij de doelgroep die jij aan wilt trekken. Daarom is het belangrijk dat jij je in de schoenen van deze groep mensen verplaatst: wat vinden zij mooi en/of belangrijk? Een felgekleurde festival zonnebril bedrukken is een strategie om feestende jongeren te bereiken. Wanneer jouw product of dienst juist op sporters gericht is, kun je juist beter een sportbril voorzien van logo of andere sportartikelen bedrukken. De collectie outdoor producten is erg groot en biedt je ruime keuze.

Een gekleurde zonnebril met logo

Een zonnebril personaliseren houdt niet op bij een zonnebril met opdruk. Je kunt namelijk ook een kleur kiezen voor de te bedrukken zonnebril zodat de zonnebril relatiegeschenk perfect bij jouw branding aansluit. Het verschilt per te bedrukken zonnebril in welke kleuren de zonnebril met bedrukking verkrijgbaar is en welke kleurcombinaties er mogelijk zijn. Bij ieder zonnebril relatiegeschenk staat aangegeven uit welke kleuren je kunt kiezen. Er zijn ook zonnebrillen met logo waarvan bijvoorbeeld alleen de pootjes een andere kleur hebben en je kunt ook een zonnebril laten bedrukken waarvan de buitenkant en de binnenkant verschillend zijn. Super hip!

Opdrukmogelijkheden voor het personaliseren van zonnebrillen

Ook wat betreft de opdrukmogelijkheden verschillen de te personaliseren zonnebrillen van elkaar. Bij het bedrukken van een zonnebril komt het logo op het pootje te staan. De bedrukking van een zonnebril kan gedaan worden met één tot vijf opdrukkleuren, dit hangt af van de zonnebril die jij wilt laten bedrukken. Daarnaast kun je een zonnebril relatiegeschenk in zowel grote als kleine oplages bestellen. Zo kun je stijlvolle zonnebrillen bedrukken vanaf 50 stuks, waardoor je een exclusief relatiegeschenk in handen hebt. Of je kunt simpele en mooi gekleurde festival zonnebrillen bedrukken vanaf 100 stuks om een massale doelgroep te bereiken.

Een zonnebril laten bedrukken bij Van Helden

Heb je snel een toffe giveaway nodig en denk je dat een zonnebril met logo de juiste optie is? Een promotiezonnebril met logo bestellen is eenvoudig. Wanneer je een te bedrukken zonnebril uit het assortiment hebt gekozen, kun je tijdens je online bestelling aangeven hoe jij de zonnebril wilt personaliseren. Na de orderbevestiging sturen wij je een digitale drukproef zodat jij kan zien hoe de zonnebril met bedrijfslogo eruit zal komen te zien. Wanneer je akkoord heeft met dit drukvoorbeeld zullen wij beginnen met het bedrukken van zonnebrillen.

Wil je een zonnebril bedrukken en heb je hier vragen over, of weet je niet of een zonnebril relatiegeschenk de juiste keuze is voor jouw organisatie? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en een offerte op maat.