Bagagelabels bedrukken

Als je op zoek bent naar een goedkoop en toch effectief relatiegeschenk is een bagagelabel met jouw logo erop ideaal. De bedrukte bagagelabels vergezellen jouw relaties de wereld over en worden door vele ogen gezien. Ga je voor chique bagagelabels met bedrukking of springt jouw merk eruit met gekleurde vliegtuigjes of hippe zonnebrillen?

Kofferlabel met opdruk als relatiegeschenk

Op zoek naar een relatiegeschenk voor ieder budget? Laat bagagelabels bedrukken met het logo van uw bedrijf. Bedrukte bagagelabels zijn op allerlei momenten weg te geven, bijvoorbeeld op beurzen of bij de aanschaf van een product of een dienst. De compacte bedrukte bagagelabels gaan ook nog eens goed mee met correspondentie en zo kunt u bestaande en nieuwe klanten met een praktische weggever bedanken. Bagagelabels met logo lenen zich ook prima voor om zakenrelaties een bedankje te sturen. Blijk van waardering zal de relatie goed doen en vruchten afwerpen in de toekomst. Door een passende vorm en pakkende boodschap te gebruiken, worden de kofferlabels met bedrukking nog persoonlijker. Benieuwd naar andere handige reisaccessoires die u kunt inzetten als relatiegeschenk? Bekijk dan ons ruime assortiment tassen met opdruk.

Bagagelabels bedrukken als marketingstrategie

Ook voor marketing zijn bedrukte bagagelabels uitermate geschikt. Laat bagagelabels bedrukken in uw huisstijl en voorzie de labels van een relevante boodschap. Hoe u de kofferlabels met opdruk inzet ligt aan het doel en de doelgroep. Denk hier goed over na. Is uw bedrijf locatie-gebonden? Waar bevindt de doelgroep zich en op welke momenten is de doelgroep daar aanwezig? Wat heeft tot nu toe goed gewerkt voor deze doelmarkt? Gebruikt u bedrukte bagagelabels voor naamsbekendheid of voor een lopende actie? Bedrukte kofferlabels zijn een goedkope manier internationale bekendheid te vergaren. Als u nog meer uit wilt pakken, is het bedrukken van reistassen ook een goed idee!

Verschillende soorten bagagelabels bedrukken

Mensen houden van opties en daarom hebben we bij Van Helden Relatiegeschenken een breed assortiment te bedrukken bagagelabels. Voor zonnige bestemmingen zijn er de zonnebril-labels of de schattige strandslippers. Laat deze bagagelabels bedrukken en deel ze uit op de vakantiebeurs. Bedrukte bagagelabels in de vorm van een vliegtuig zijn altijd leuk maar voor bepaalde specifieke doelgroepen en situaties zijn er ook professionelere bagagelabels met opdruk beschikbaar. Deze bagagelabels met bedrukking hebben een nette uitstraling maar zijn toch te verkrijgen in verschillende kleuren en op verschillende manieren te bedrukken.

Op zoek naar goedkope bedrukte bagagelabels? Bestel online!

Het is mogelijk om bagagelabels in kleine oplage te bestellen. Zo is de luxueuze aluminium bagagelabel al vanaf 100 stuks verkrijgbaar. Van tevoren krijgt u een proefdruk opgestuurd ter goedkeuring. Pas na bevestiging van uw kant beginnen we met het bedrukken van bagagelabels. Zo weet u dus altijd waar u aan toe bent. 

Indien u meer informatie wenst of vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen of een sample opgestuurd te krijgen. Ook voor vragen over marketingmogelijkheden en combinatie relatiegeschenken helpen wij u graag verder