Bloemen relatiegeschenken

Waarom onze bloemen relatiegeschenken zo leuk zijn? Nederlanders zijn dol op bloemen en op doe-het-zelven: onze bedrukte zaadzakjes vormen daarom de perfecte combinatie! Bovendien zijn onze bloemen relatiegeschenken duurzaam. Verras nu je relaties met een bijzonder ‘bosje bloemen’ door te kiezen uit ons ruime assortiment van bloemen relatiegeschenken.

(30 artikelen gevonden)

Pagina's

Waarom een bloemen relatiegeschenk weggeven?

Duurzame geschenken worden steeds vanzelfsprekender bij bedrijven. Bloemen zijn daar een mooi voorbeeld van. Zeker wanneer u niet alleen een bos bloemen cadeau geeft, maar juist bloembollen of zaadjes die uw relaties zelf kunnen planten. Uw geschenk is dan niet alleen een leuke weggever, maar staat ook staat ook symbool voor een bloeiende of vruchtbare samenwerking. Geef deze bijvoorbeeld weg bij de start van een nieuwe relatie (op een vruchtbare samenwerking) of juist als geschenk bij de afronding van een project (de bloei van de relatie). Kortom, bloemen geschenken zijn altijd een goed idee.

Breng uw boodschap over met bloemen

Al decennia lang worden bloemen ingezet als relatiegeschenk. Zo is een bloemetje onmisbaar tijdens bijvoorbeeld secretaressedag of Dag van de Leraar. De bloemen geven sfeer en zijn bovendien een natuurlijk geschenk om weg te geven. Ook heeft iedere bloem een eigen boodschap. Zo staan rozen voor liefde en zijn deze dus perfect om weg te geven tijdens Valentijnsdag. Tulpen hebben zo weer hun eigen boodschap. Zo staat een roze tulp voor succes en zijn dus perfect om weg te geven tijdens bijvoorbeeld een schoolexamen. Ook de kleuren van de bloemen zijn belangrijk. Zo zijn er voor iedere gelegenheid passende bloemen geschenken te vinden. Het meest belangrijk bij het kiezen van uw bloem relatiegeschenk is om te bepalen of de bloemen bij uw organisatie en uw doelgroep past.

DIY en verras uw relaties met bedrukte zaadzakjes

Wanneer uw relaties zelf de bloemen moet planten en verzorgen zal uw naam langer bij ze blijven hangen. Iedere keer wanneer zij de bloemen water geven zullen zij weer herinnerd worden aan het feit dat zij dit mooie geschenk van u hebben ontvangen. De bedrukte zaadzakjes zijn altijd een schot in de roos. Hiermee kunt u de leukste bloemen en kruidenplantjes cadeau geven. U kunt de zaadzakjes bedrukken zoals u zelf wilt. Laat bijvoorbeeld de zaadzakjes bedrukken met een leuke foto of een unieke quote. Dat maakt het een extra origineel en persoonlijk relatiegeschenk!

Uw bloemen geschenk bestelt u eenvoudig online

In onze webshop vindt u diverse bloem geschenken die u kunt laten bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Wanneer u uw bloemen relatiegeschenk heeft gekozen kunt u heel gemakkelijk uw (bedrukkings)wensen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan de gewenste aantallen, drukkleuren etc. Wanneer wij uw wensen hebben ontvangen zullen wij een digitale drukproef opmaken. Op deze drukproef kunt u precies zien hoe uw bloemen geschenk eruit komt te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Uiteraard kunt u bij vragen of voor een persoonlijk advies op maat contact met ons opnemen.