0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

3x promotieartikelen om jouw merk op de kaart te zetten

Als ondernemer wil je niets anders dan jouw merk naar buiten brengen. Jij wilt jouw doelgroep laten weten wie jij bent en waar je voor staat. Dit kan je op vele verschillende manieren doen. Denk bijvoorbeeld aan actieve social media, online campagnes, maar ook de inzet van promotieartikelen mogen in deze marketingmix niet ontbreken. Wij zetten de drie meest praktische en vooral succesvolle promotieartikelen voor jou op een rijtje.

Een wandelend uithangbord met bedrukte tassenTassen bedrukken

Je kent ze wel, die grote posters in bushokjes. Een mooi middel om jouw merk op de kaart te zetten bij het grote publiek. Maar wist je dat je ditzelfde (of zelfs een beter) effect kunt creëren met een bedrukte tas? Met name katoenen tassen hebben een flinke opmars gemaakt in de afgelopen jaren. Ze worden niet alleen bedrukt met logo, maar ook met leuke afbeeldingen en quotes. Voor bedrijven is het een origineel verlengstuk van hun merk.

Wanneer je bij het bushokje iemand met een bedrukte tas ziet staan en jij kan je relateren aan deze persoon, dan zal de opdruk extra lang blijven hangen. Hiermee bereik je als bedrijf niet alleen een massa mensen, maar je segmenteert ook al op je doelgroep. Zo kan je voor een fractie van de kosten zeer specifiek targetten.

Een sleutelhanger met logo opent vele deuren

Wanneer je een nieuwe doelgroep wilt aanspreken of juist je vaste klanten wilt bedanken, dan kom je ook een heel eind met een goed promotieartikel. Vooral iets kleins en krachtig kan je een heel eind op weg helpen. De kosten van een bedrukte sleutelhanger liggen vrij laag, waardoor dit perfect is om in te zetten voor grote groepen.

Stuur bijvoorbeeld een bedrukte sleutelhanger op naar potentiële klanten. Stel dat jouw conversiepercentage op 20% ligt, dan is de overige 80% op deze manier in ieder geval brand ambassadeur. Hoe dit werkt? Zij zullen dan wel niet overgaan op een aankoop, maar de sleutelhanger wel aan hun sleutelbos, jas of tas hangen, waardoor de opdruk van jouw logo of bedrijfsnaam altijd en overal in beeld komt. Hiermee open je (soms letterlijk) nieuwe deuren voor jouw bedrijf.

Pennen bedrukkenEen eeuwenoude bestseller: de bedrukte pen

Voor gegarandeerd succes raden we nog altijd de bedrukte pen aan. In onze jaren van ervaring, zien we dit nog steeds als één van de succesartikelen. Een bedrukte pen wordt zo vaak gebruikt, dat jouw opdruk ook herhaaldelijk in beeld komt. En de kracht zit hem immers ook in herhaling. Met de bedrukte pen zal jouw merk zeker blijven hangen.

Wist jij bijvoorbeeld ook dat een pen door gemiddeld zeven handen gaat. Je naam valt dus niet alleen in het oog van de ontvanger, maar ook nog bij gemiddeld zeven anderen. Ook hierbij geldt, een groot bereik voor weinig geld.

Onze top 50 promotieartikelen

Benieuwd naar nog meer tips? Neem een kijkje bij de 50 meest populaire promotieartikelen en laat je verrassen door een veelzijdig aanbod.

Terug naar boven