0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

5x zomerse inspiratie voor jouw merk

Deze zomer zal niet alleen de temperatuur stijgen, maar ook jouw naamsbekendheid. Hoe je dat doet? Met een goede marketingmix afgestemd op de zomer kom je een heel eind. En relatiegeschenken en promotieartikelen mogen dan zeker niet ontbreken. Wij geven je zomerse inspiraties, waarmee je het meeste uit jouw merk kan halen. Lees snel verder en laat je inspireren.

1. Door een roze bril

Hoge temperaturen, een fris zeebriesje en een gekoeld drankje, dat is het ultieme zomergevoel. Zie je jezelf al zitten in de zon met zonnebril op? Speel in op deze heerlijke zomergevoel en verras je relaties op deze zonnige dagen met een bedrukte zonnebril. Op de pootjes van de zonnebril kan je jouw eigen logo en/of tekst plaatsen. Hiermee kom je als organisatie goed voor de dag. Met name op evenementen, zoals festivals en feesten is het een populair weggevertje.

2. Lekker in het groenBloemzaadjes bedrukken

Groen zorgt voor verkoeling en dat is in de zomer een heerlijke luxe. Help je relaties om wat meer groen in het leven te brengen en verras ze met bedrukte zaadzakjes. De bloemzaadjes zorgen voor een leuke zomerse bezigheid en geeft uiteindelijk een prachtig resultaat.

Bovendien lever je met het schenken van deze bloemzaadjes ook een bijdrage aan een beter milieu. Met het vergroenen van ons planeet reduceren we de opwarming van de aarde en zorgen we er onder andere voor dat de zomers niet té heet worden.

3. Een balletje opgooien

In de zomer wil je jouw relaties natuurlijk niet ‘lastigvallen’ met marketinguitingen. Met behulp van relatiegeschenken kan je wel op een leuke en unieke manier aan je naamsbekendheid werken. Helemaal wanneer je kiest voor een zomerse weggever, zoals een bedrukte strandbal. Hiermee maak je iedere relatie blij en zorg je voor urenlang speelplezier in het zwembad of op het strand. En nog een voordeel, bij de drukbezochte zwembaden en stranden zal jouw logo niet alleen zichtbaar zijn bij de ontvanger, maar ook bij alle omstanders.

Strandbal bedrukken4. Altijd succesvol

Zomer of geen zomer, sommige relatiegeschenken doen het heel het jaar goed. Een bedrukte pen is daar een goed voorbeeld van. De promotie pennen zijn al jarenlang een perfecte keuze voor het vergroten van je naamsbekendheid. Geef deze zomer bijvoorbeeld een bedrukte pen weg bij een zomerse puzzel of deel de pennen uit bij drukbezochte plekken om zo veel mogelijk mensen te bereiken. Hiermee val jij zeker op!

5. Buiten koken

Wat is nou een zomer zonder barbecue? Lekker buiten koken op een zonnige dag is iets wat veel mensen graag doen. Lever ook jouw bijdrage aan deze leuke zomerse bezigheid en verras jouw relaties met een handige BBQ tool bedrukt met logo en/of tekst. Of kies voor een origineel picknickartikel die je kunt voorzien van jouw eigen opdruk. Hiermee verras je jong en oud.

Alles voor de zomer

Met deze vijf zomertips hopen we je te inspireren, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk met zomerse promotieartikelen en geschenken. Neem een kijkje van al onze zomergeschenken of neem contact me ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven