0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

De kerstpakketten trends voor 2022

Het schenken van een kerstpakket is een eeuwenoude traditie. Met een fysiek cadeau maakt het gebaar dat je wilt maken een grotere impact. Het is al jarenlang een perfect middel om medewerkers te bedanken, waardering te tonen en zelfs te motiveren. Ook in deze traditionele geschenken zit een evolutie, waardoor de pakketten perfect aansluiten bij de hedendaagse samenleving. Wat zullen de belangrijke trends zijn voor 2022? Dat vertellen wij je hier.

Kerstpakketten voor verbindingBorrelpakket

Het schenken van een kerstpakket is ideaal om een sterke binding aan te gaan met je medewerkers, maar het gaat veel verder dan dat. Ook de inhoud van de kerstpakketten stimuleren de verbinding. En dan niet alleen met je medewerker, maar ook met het thuisfront. Zo zien we steeds vaker pakketten waarmee er een gezamenlijk moment gevierd kan worden. De pakketten zijn gericht op een gezamenlijke borrel, barbecue of zelfs wandel- en fietstochten.

Bekijk hier alle borrelpakketten en verras jouw relaties met een kerstpakket voor verbinding.

Ecovriendelijke kerstpakkettenEco kerstpakket

Het zal je vast niet verbazen dat ook de duurzame kerstpakketten in dit rijtje thuis horen. Een groot aanbod van de kerstpakketten is hierop ingericht. Zo zijn er pakketten die samengesteld zijn met biologische producten en pakketten die een duurzaam non-foodcadeau of keuze cadeau bevatten. Hiermee kan de ontvanger zelf kiezen wat hij of zij wilt ontvangen, waardoor het altijd een cadeau is die zij gebruiken.

Bovendien worden alle kerstpakketten klimaatneutraal geleverd, waardoor ook met het schenken van kerstpakketten de impact op het milieu wordt verminderd.

Bekijk hier alle duurzame kerstpakketten en verras jouw relaties met een duurzaam cadeau.

De ontvangers eigen keuzeKerstpakket keuze cadeau

Voortbordurend op het duurzame aspect, worden ook de kerstpakketten met keuzecadeau steeds populairder. Met deze unieke samenstelling schenk je jouw relaties een traditioneel kerstpakket, maar geef je ze ook zelf de keuze in het ontvangen van een geschenk. Hiermee ben je er zeker van dat de ontvanger een geschenk kiest dat bij hem of haar past. Dit is niet alleen een leuk cadeau voor de ontvanger, maar je gaat hiermee ook verspilling tegen.

In de duurzame tijden om zo veel mogelijk waste tegen te gaan is dit een perfecte keuze. De komende jaren zal het steeds populairder worden om de keuze aan de ontvanger te laten. Om toch de traditie van een kerstpakket te behouden en je relaties een prachtig cadeau te schenken is de combinatie van een kerstpakket en keuzecadeau perfect.

Bekijk hier alle kerstpakketten met keuze cadeau en verras jouw relaties.

Ben je benieuwd naar het volledig aanbod? Neem dan een kijkje bij al onze kerstpakketten en laat je overdonderen. Uiteraard kan je ook altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven