0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Geen najaar stress? Dat kan met deze tips

Het najaar is een mooie, maar soms ook stressvolle periode. Van kerstdiner met de familie tot kerstborrel op het werk en dan heb je ook nog een uitnodiging voor een eindejaarsreceptie van een goede klant of partner. Hoe zorg je ervoor dat je met een gerust hart van al deze dagen kunt genieten? Wij geven je de ultieme tips.

Plan van tevorenKerstboom hanger

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit is eigenlijk het moment dat je al je plannen al concreet moet hebben. Hoe wil je het jaar afsluiten, wie nodig je hiervoor uit en uiteraard wat geef je je genodigden cadeau. Met dat laatste kunnen wij je van begin tot eind helpen.

Laat ons weten wanneer en voor wie je een eindejaarsgeschenk wilt kopen. Onze adviseurs zullen samen met jou op zoek naar een passend geschenk en uiteraard een passende opdruk. Wil je bijvoorbeeld al jouw duizenden klanten een kerstgeschenk opsturen, dan is een weggevertje zoals een bedrukte sleutelhanger een goed idee. Bijvoorbeeld deze houten hanger hiernaast in de vorm van een kerstboom.

Doe voordelig inkopen

Veel stress komt ook voort vanuit budget technische achtergronden. Zeker in deze dure tijden moet er op ieder centje gelet worden. Bij het kiezen van een kerstgeschenk hoef je niet altijd groots en duur te denken. Zeker in deze duurzame tijden wordt een klein en praktisch geschenk zeer gewaardeerd. Kies bijvoorbeeld voor een kerstpakket met keuzecadeau. Hiermee geef je je relaties het gevoel van een kerstpakket, maar kunnen zij ook zelf iets kiezen dat bij hun past. Hiermee weet je zeker dat de prijs die je voor het geschenk betaald zich vertaald naar een unieke waarde voor de ontvanger.

KerstpakketLet bij het kiezen van een eindejaarsgeschenk ook op acties. Vaak zijn er in het begin van het najaar vele acties, waarmee je al extra voordelig jouw kerstgeschenken kunt bestellen. Zo heb je ze op tijd in huis en kost het je minder. Een win-win voor een stressvrij eindejaar!

Genieten van het moment

Het belangrijkste punt om zorgeloos te kunnen genieten van het najaar is door simpelweg van de periode te genieten. Een planning etc. is allemaal handig, maar soms moet je leren dat niet alles te controleren valt. Ook met een klein gebaar zul je in deze dankbare periode met al je relaties kunnen genieten. En daar draait het uiteindelijk allemaal om tijdens deze warme wintermaanden.

Wil je meer weten over de eindejaars- en kerstgeschenken? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven