0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Het einde van papieren agenda's in zicht? Niet voor deze doelgroepen

Bij een papieren agenda denk je wellicht al snel dat deze tot het verleden toebehoord. Het is over het algemeen inderdaad een minder populair product, maar voor een aantal doelgroepen is het een onmisbaar en zeer populair item. Voor welke doelgroepen en hoe jij als ondernemer deze kansen kunt benutten vertellen we je maar al te graag.

De papieren agenda nog steeds populair bij de oudere doelgroep

De agenda is al eeuwenoud. In een ver verleden werden ze uitgehouwen uit steen, vervolgens werden ze gemaakt van papier en nu zijn ze digitaal. Hoewel een digitale agenda vele voordelen kent, wilt de oudere doelgroep toch nog graag dingen op papier zetten. Naast dat ze het erg handig vinden om het letterlijk in de hand te hebben, zorgt het opschrijven van de afspraken er ook voor dat deze beter in het brein blijven hangen.

Verras de oudere doelgroep met een agenda bedrukt met je eigen logo en/of een originele tekst. Combineer de agenda eventueel met een luxe pen met dezelfde inscriptie en verras deze doelgroep met een luxe en authentiek geschenk.

De agenda: een uitlaatklep voor creatievelingen

Je zult misschien denken dat de agenda alleen iets is voor de ouderen, maar niets is minder waar. Ook de jongere doelgroep hecht nog steeds veel waarde aan de papieren agenda. Met name de creatievelingen kunnen niet zonder. Een papieren agenda zorgt ervoor dat ze niet alleen hun afspraken kwijt kunnen, maar ook hun creativiteit. Denk bijvoorbeeld aan de trend van de bullet agenda, daar kun je als ondernemer perfect op inspelen. Verras deze doelgroep met een uniek bedrukte agenda voorzien van een persoonlijke quote, waar zij veel waarde aan zullen hechten.

De papieren agenda, ook voor zakelijke relaties

De voordelen van een papieren agenda zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan geen hackgevaar of digitale afleiding en het gemak van het opschrijven van de afspraken. Ondernemers kunnen niet zonder. Hoewel een digitale agenda ook gemakkelijk bij te houden is, geven velen toch de voorkeur aan een papieren versie. Dit niet alleen om bovenstaande redenen, maar ook omdat de agenda voor hen een soort tijdsdocument wordt. Hierin noteren ze niet alleen afspraken, maar ook to-dolijstjes, aantekeningen, gedachtespinsels, strategische doelen etc.

Verras deze doelgroep met een unieke agenda met veel schrijfruimte. Laat de agenda bedrukken met logo en zorg voor een optimaal bereik bij je doelgroep.

Ben je benieuwd naar nog meer voordelen van de papieren agenda of wil je ons aanbod voor het bedrukken van agenda’s inzien. Neem dan een kijkje bij onze agenda’s voor 2023 of neem contact met ons op.

Terug naar boven