In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Iets te vieren? Met deze traktaties blijft u nog jarenlang in beeld

Tijdens iedere verjaardag of jubileum komt het weer tevoorschijn, een traktatie. Het blijft toch altijd een lastige taak om iets nieuws en origineels te bedenken wat u als traktatie kan weggeven. Het aller-leukst én het meest effectief is om uw relaties een traktatie te schenken waar ze na het nuttigen nog iets aan hebben. Wat dat is? Wij laten het u weten in dit blogartikel.

Blik chocoladepinda’sBlik chocopinda's bedrukken

Met de chocopinda’s zit u altijd goed. Iedereen houdt wel van de combinatie van pinda’s en chocolade. Het leuke aan deze traktatie is dat de pinda’s verpakt zitten in een blik. Het blikje kunt u geheel naar wens en in full colour laten bedrukken.  Dankzij deze optie is het ook mogelijk om de blik met een leuke foto en persoonlijke quote te laten bedrukken. Hiermee is het blikje chocopinda’s een unieke en persoonlijke traktatie om weg te geven.

Bovendien is het blikje extra stevig, waardoor deze na het nuttigen van alle pinda’s gebruikt kan worden als bijvoorbeeld een pennenbak of als opslag voor bureauartikelen.

Stroopwafelblik bedrukken

Tip: u kunt ook kiezen voor een blik gevuld met snoepgoed of een blik met pinda’s.

Oud Hollandse stroopwafels

Er gaat niets boven een heerlijke stroopwafel voor bij de koffie of thee. Met het krokante wafeltje gevuld met heerlijke zoete stroop en een vleugje kaneel maakt u iedereen blij. Deze prachtige Delfsblauwe blik gevuld met oud Hollandse stroopwafels is dan ook niet voor niets een top traktatie om uit te delen. Ook deze prachtige stroopwafelblik met vrolijk Nederlands printje kan opnieuw gebruikt worden door de ontvanger. Keer op keer kunnen zij het blikje vullen met nieuwe overheerlijke koekjes.

Een goed gevulde snoeppotSnoeppot bedrukken

Deze traktatie heeft geen uitleg nodig, een bedrukte snoeppot is altijd een goed idee. Zeker wanneer u een grote doelgroep wilt bereiken is dit een leuk en effectief geschenk. De snoeppot kunt u namelijk aan een afdeling schenken en iedereen op de afdeling kan hiervan genieten. Wanneer de snoeppot leeg is kan deze ook gemakkelijk weer gevuld worden en blijft het een onmisbaar item op de afdeling van uw relaties. Wanneer u de snoeppot ook laat bedrukken met uw eigen logo en/of tekst, zal deze ook jarenlang in beeld blijven en positief geassocieerd worden aan al het lekkernij.

Meer inspiratie nodig? Bekijk ons assortiment snoepgoed en chocolade en laat u verrassen. Uiteraard kunt u bij vragen of voor een persoonlijk advies altijd contact met ons opnemen.

Terug naar boven