In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Festival gadgets: promotiemateriaal voor het festivalseizoen

Het festivalseizoen, hét seizoen waar iedere relatie naar uit kijkt. Ook voor ondernemers is het festivalseizoen een periode om naar uit te kijken. Festivals zijn uitermate geschikt op uw naamsbekendheid te vergroten. Biedt uw klanten leuke festival artikelen bedrukt met uw logo en/of tekst of verras uw relaties met handige goedkope gadgets. Het assortiment festivalartikelen is zeer uitgebreid. Naast de populaire polsbandjes, bieden wij u ook keycords, zonnebrillen en bidons die u kunt laten bedrukken met uw logo en/of originele tekst. De festivalgangers zullen uw geschenk zeker waarderen en u profiteert van tastbaar bereik.

Drankjes: healthy en koel

Een dagje festival maakt dorstig: het is daarom slim om hierop in te spelen. Naast de drankkraampjes en barren die uiteraard op ieder festival terug zijn te vinden, kunt u ook met promotiemateriaal inspringen. Geef bij foodtruckfestivals of andere eet-en-drinkfestiviteiten bijvoorbeeld een waterfles met opdruk mee, om het drinken van kraanwater te stimuleren. Nemen bezoekers vaak hun eigen eten en drinken mee, bijvoorbeeld om te picknicken? Deel dan bedrukte koeltassen uit zodat zij hun drankjes koel kunnen houden! 

Festivals 'must go on', ook met regen

Helaas gaat het festivalseizoen soms ook gepaard met regen. Bereidt u alvast voor en geef uw relaties een paraplu of poncho cadeau. Uiteraard kunnen alle festival gadgets, festivalartikelen en ander promotiemateriaal bedrukt worden met uw naam, logo en/of ander tekst.

Terug naar boven