0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

IJskrabbers bedrukt met logo en tekst voor promotionele doeleinden

Tijdens de frisse winterdagen is er één promotioneel artikel waarmee u nooit de mis in kunt gaan. De ijskrabber is al jarenlang een populaire weggever in het najaar. Wanneer het begint te vriezen is dit geschenk het meest welkom bij iedere autobestuurder. Het is noodzakelijk om dit item in de auto te hebben tijdens deze dagen. Iedere relatie zal de bedrukte ijskrabber vol waardering in ontvangst nemen. Hierdoor zal ook uw naam positief beïnvloed worden.

Een bedrukte ijskrabber voor iedere moment

De ijskrabber is een populair relatiegeschenk om weg te geven in de autobranche. Zo wordt deze vaak weggegeven bij autospeciaalzaken en bouwmarkten, maar ook garages en occasions zien het effect dat de ijskrabber heeft. Wanneer een klant een bezoek brengt aan uw garage is het extra leuk om de hem een praktisch geschenk mee te geven. Dit verhoogt ook de kans dat de klant bij een volgend garagebezoek direct aan u denkt.

Daarnaast is de ijskrabber ook in andere branches een populair promotiemiddel. Zo wordt dit praktische geschenk vaak ook weggegeven bij een vakanties met winterbestemmingen, zoals skireizen. Ook tijdens beurzen en open dagen blijft de ijskrabber een populair geschenk om weg te geven.

Laat uw ijskrabber bedrukken

Bij Van Helden vind u een breed assortiment ijskrabbers. Naast de populaire driehoek ijskrabber hebben wij ook vele andere ijskrabbers met leuke extra’s in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een ijskrabber met handschoen. Hiermee blijven uw handen lekker warm terwijl u uw auto ijsvrij maakt. Ook de ijskrabber met LED lampjes is een handig geschenk om in de auto te hebben. Helemaal wanneer u in het donker al de deur uit moet.

Alle ijskrabbers zijn naar wens te bedrukken. U kunt ervoor kiezen om de ijskrabber met uw logo te bedrukken voor een grotere naamsbekendheid en laat deze bedrukken met een leuke tekst voor een grotere engagement met de ontvanger. In het assortiment vind u ook ijskrabbers die in full colour bedrukt kunnen worden. Erg leuk wanneer u deze wilt laten personaliseren met een kleurrijke foto of afbeelding.

Alles voor de winter

Naast deze ijskrabbers bieden wij u tevens andere winterartikelen aan, waarmee u uw collega of zakenrelatie kunt verblijden. De winterse geschenken, zoals fleeceartikelen, lippenbalsems en thermosflessen zorgen voor een warme omhelzing tijdens de koude dagen. Ook de ‘gewone’ pennen, sleutelhanger etc. kunnen een effectieve weggever zijn in de winter. Helemaal wanneer u deze ook laat bedrukken met een winterse tekst.

Terug naar boven