Bedankjes zoals huwelijksbedankjes en geboortebedankjes

Bedankjes zijn een mooi aandenken. Hoe persoonlijker het bedankje, des te meer blijft het hanger bij uw relaties. Op diverse websites en social media accounts zijn DIY projecten voor bedankjes te vinden. U zou dus zelf bedankjes kunnen maken, maar u kunt ook de bedankjes laten bedrukken met een persoonlijke boodschap. Zo kunt u op een eenvoudige manier voor iedere gelegenheid een origineel bedankje laten maken.

Trouwbedankjes bedrukken voor een onvergetelijke dag

Een trouwbedankje is een onmisbaar item op een huwelijksfeest. Vaak staat dit bedankje symbool voor het huwelijkspaar en hun relatie. Iedere geschenk kan een geschikt huwelijksbedankje zijn. Zo lijkt bijvoorbeeld bedrukte pepermunt niet per direct op een huwelijksbedankje, maar wanneer u deze bedrukt met de tekst ‘mint to be together’ en de namen van het huwelijkspaar is dit een onvergetelijk en uniek geschenk waar u alle gasten blij mee maakt. Op pinterest vindt u nog veel meer inspiratie voor het bedrukken van huwelijksbedankjes. Uiteraard kunnen wij u ook altijd voorzien van een persoonlijk advies op maat.

Voor iedere gelegenheid een passend bedankje

Niet alleen huwelijksfeesten zijn mooie momenten om bedankjes uit te delen. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een uniek geboortebedankjes of een persoonlijk verjaardagsbedankje. Voor iedere gelegenheid is er een passend geschenk te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een leuke sleutelhanger met tekst als verjaardagsbedankje of een heerlijke chocolade bedankje na afloop van een babyshower. Alle familieleden en vrienden krijgen zo een blijvende herinnering mee en zij zullen dit persoonlijke bedankje met opdruk zeker waarderen.

Een persoonlijke herinnering op evenementen

Naast alle persoonlijke evenementen zijn er uiteraard ook veel zakelijke gelegenheden waar een bedankje op zijn plaats is. De zakelijke bedankjes worden vaak weggegeven tijdens een open dag of op een beursstand. Daarnaast zijn er nog vele andere gelegenheden waarbij persoonlijke bedankjes weggegeven kunnen worden. Wanneer bijvoorbeeld één van uw partners een jubileum heeft is een luxe schrijfset met gravering een unieke felicitatie. Ook wanneer een project succesvol is afgerond is een leuk bedankjes, zoals een schrijfmap met gravering, een unieke afsluiter.

Alle relatiegeschenken en bedankjes zijn naar wens te bedrukken. Het is zelf mogelijk om bedankjes met foto te laten drukken dankzij digitaal printen. Bent u benieuwd hoe dit eruit komt te zien? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte en digitale drukproef aan. Zo kunt u precies zien hoe uw bedankje eruit komt te zien nog voordat u bestelt. Heeft u nog vragen over persoonlijke bedankjes? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies.