Chocolade bedrukken

Chocolade bedrukken: vergroot je naamsbekendheid door leuke chocolade cadeaus te bedrukken met je bedrijfslogo, bedrijfsnaam of slogan. Van een doosje bonbons met je bedrijfslogo tot een custom made Adventskalender: chocolade bedrukken kan bij van Helden op vele manieren. Vind bij ons het perfecte relatiegeschenk van chocolade.

(72 artikelen gevonden)

Pagina's

Chocolade met tekst of logo laten bedrukken?

Chocolade wordt  door vrijwel iedereen met een grote glimlach ontvangen. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Voor jong en oud, man en vrouw, eigenlijk is er voor iedere relatie wel een chocoladereep te vinden die in de smaak valt. Door de verpakking van een chocoladereep te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst wordt dit geschenk nog origineler. De bedrukking van bijvoorbeeld uw naam en/of logo zorgt ervoor dat u direct geassocieerd wordt met dit lekkernij. Uw naam zal positief beïnvloed worden en dat levert weer een grote bijdrage aan de mond-tot-mond reclame van uw merk.

Geef gepersonaliseerde chocolade weg aan uw relaties

In het assortiment vindt u diverse chocolade relatiegeschenken die u volledig naar wens kunt laten bedrukken. Van grote chocolade reep tot kleine weggevertjes. Daarnaast kunt u gepersonaliseerde chocolaatjes weggeven door te kiezen voor de custom made variant. Het custom made chocolaatje kan precies de vorm en design krijgen die u wilt, zodat deze precies kan aansluiten aan uw huisstijl of actie. Daarnaast is het ook mogelijk om de verpakking van het chocolaatje naar wens te bedrukken. Hierdoor heeft u een uniek weggevertje in handen dat een grote impact zal maken op uw relaties. De bedrukte chocolaatjes met custom made verpakking zijn perfect om weg te geven als eindejaars- of kerstgeschenk.

Altijd raak met promotie chocolade, snoepgoed en pepermunt

Chocolade is niet het enige snoepgoed dat het goed doet als weggever. De bedrukte pepermuntjes, dropjes en lolly’s zijn ook zeer geschikt om te personaliseren met logo en/of tekst. Het bedrukte snoepgoed doet het zeer goed als weggever op beurzen, open dagen en andere evenementen. Geef bijvoorbeeld een bedrukte mintcard of een promotionele kauwgompakje weg na afloop van een concert. Dit verfrissende geschenk zal zeker gewaardeerd worden door de bezoeker en uw naam wordt positief beïnvloed.

Uw chocolade relatiegeschenken bestelt u eenvoudig online

Of u nu chocolade met logo, tekst of geheel custom made wil laten maken, alles is eenvoudig online te bestellen. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om de bestelling telefonisch met ons door te spreken. Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u ons precies aangeven hoe uw promotie chocolade eruit moet komen te zien. Wij sturen u vervolgens een digitale drukproef op waarop het resultaat van uw bedrukte chocolaatjes te zien is. Pas wanneer u akkoord geeft op de drukproef zullen wij de chocolade bedrukken. Bent u er nog niet helemaal uit of bent u opzoek naar andere goedkope relatiegeschenken? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.