• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0

Goedkoop relatiegeschenken laten bedrukken met logo

Bent u opzoek naar unieke relatiegeschenken die ook goedkoop zijn? Wij bieden u relatiegeschenken voorzien van de nieuwste trends. In het assortiment vindt u diverse goedkope relatiegeschenken uit een zeer grote variatie aan categorieën.  

Goedkope relatiegeschenken uit elke categorie

Een van de meest bekende en gebruikelijke relatiegeschenken zijn schrijfwaren. Schrijfwaren als een pen, markeerstift of potlood zullen altijd nodig blijven, of het nu zakelijk of privé is. 

Ook bieden wij diverse relatiegeschenken die te gebruiken zijn op het kantoor. Laat u bijvoorbeeld uw logo bedrukken op een muismat? Dan zult u constant ‘top of mind’ blijven bij de ontvanger van het geschenk. 

Naast de producten die van pas komen op zakelijk gebied, beschikt ons assortiment ook over een breed aanbod aan recreatieve relatiegeschenken. Denk hierbij aan relatiegeschenken in de vorm van spellen, vrijetijdsproducten, persoonlijke verzorging enzovoorts. Dit zijn artikelen die de ontvanger ongetwijfeld plezier zullen bezorgen. Bedruk deze relatiegeschenken tegen een lage prijs, en zorg er voor dat jouw geschenken altijd een positieve associatie oproepen bij jouw bedrijf. 

Wilt u een statement maken en bijdragen aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dan is het geven van een duurzaam relatiegeschenk wellicht een leuke optie. In ons assortiment aan duurzame relatiegeschenken vind u een uitgebreid aanbod, van kleine geschenken tot luxe, grote geschenken. Zo zijn er eco pennen, eco tassen, eco notitieboekjes en meer. Hiermee geeft u ongetwijfeld een goede indruk achter bij de ontvanger. Daarnaast stimuleert u anderen wellicht om ook bewuster om te gaan met het milieu. 

Dankzij ons zeer gevarieerde aanbod aan relatiegeschenken is er voor elke branche het juiste geschenk te vinden. Zo hebben wij al relatiegeschenken voor die geschikt zijn voor de recreatieve branche, autobranche, zorg, onderwijs, horeca, beauty & wellness, bouw en vastgoed. 

Bedrukken met kwaliteit tegen de laagste prijs

Alle artikelen kunnen wij voor u tegen de laagste prijs bedrukken. U kunt de relatiegeschenken bijvoorbeeld laten bedrukken met een logo of tekst. Dit is een efficiënte en eenvoudige manier om meer naamsbekendheid voor uw bedrijf te creëren of de band tussen u en uw relaties te versterken. 

Wanneer u een logo of tekst wilt laten bedrukken, levert u zelf het beeld- of tekstmateriaal naar wens aan. Vervolgens zorgen wij ervoor dat dit zorgvuldig en netjes op alle geschenken wordt geplaatst. Voor meer informatie over het correct aanleveren van uw logo, verwijzen wij u graag door naar onze pagina over de logo aanlevering.

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact