Outdoor & Vrije tijd

Vrije tijd en outdoor artikelen bedrukt met uw logo

Uw zakelijke relaties hoeft u niet alleen te verrassen met zakelijke relatiegeschenken. Er zijn ook talloze leuke, originele en opvallende geschenken verkrijgbaar, speciaal voor vrijetijdsbesteding. Denk bijvoorbeeld aan sportieve outdoor sportartikelen. Dit kunt u tevens inzetten voor een middagje teambuilding. Keer op keer zullen de geschenken voor vrijetijdsbesteding in beeld komen. Benut dit en laat de geschenken bedrukken met uw naam, logo en/of persoonlijke boodschap.

Kies uit vele sport, vrije tijd en outdoor artikelen

Het assortiment Outdoor & vrije tijd is een veelzijdig assortiment. Alleen al op het gebied van sport en vrije tijd heeft u een ruime keuze uit bidons, golfballen, skipashouders en andere sportartikelen. Voor de warme dag aan het strand kunt u een kijkje nemen bij de subrubrieken strand, strandballen en frisbees. Zo vindt u voor iedere vrijetijdsbesteding een passend relatiegeschenk.

Online outdoor artikelen binnen 1 minuut besteld

Heeft u al zin gekregen in outdoor activiteiten en wilt u ook lekker naar buiten? U kunt al uw relatiegeschenken eenvoudig online bestellen. Het bestellen van uw vrije tijd en outdoor artikelen kost u slechts 1 minuut. Maak uw keuze en geef in het besteltraject aan wat het gewenste aantal, de kleur(en) en de bedrukking is. Meer hoeft u niet te doen. Wij zorgen ervoor dat uw artikel naar wens bedrukt wordt en op de juiste manier bezorgd wordt.