Persoonlijke geschenken & Accessoires bedrukken

Accessoires en persoonlijke verzorgingsartikelen voor uw relaties

Zorg voor uw relaties met accessoires en persoonlijke verzorgingsartikelen. Leuk om bijvoorbeeld cadeau te geven aan gasten van uw hotel of aan klanten van uw beautysalon. En door ze te laten bedrukken met uw logo en/of een persoonlijke boodschap zorgt u voor een leuke en blijvende herinnering. Bent u op zoek naar een kleinigheidje voor bijvoorbeeld een mailing, dan kunt u een leuk zakspiegeltje, handspray in creditcardvorm of de opvallende balpen lipstick hiervoor kiezen. Deze geschenken zijn compact en zeer geschikt.

Laat u verrassen door diverse persoonlijke relatiegeschenken

In het assortiment Persoonlijk & accessoires vindt u vele verzorgingsartikelen. Van manicuresetjes en lippenbalsem tot bad & toiletartikelen. Maar ook zeepjes, badsets en toilettassen zijn verkrijgbaar. U vindt altijd wel een verzorgingsartikel dat aansluit bij uw organisatie en/of marketingactie. En door de relatiegeschenken te laten bedrukken met een persoonlijke boodschap zorgt u voor een onvergetelijk cadeau.

Al uw bedrukte accessoires online bestellen

De accessoires en persoonlijke verzorgingsartikelen kunt u direct online bestellen. Heeft u nog geen keuze kunnen maken of wenst u een advies op maat? Bijvoorbeeld over welk relatiegeschenk u het beste in kunt zetten voor uw campagne of direct mailing. Of als u op zoek bent naar een uniek artikel om in te zetten op een beurs. Neem dan contact op met één van onze medewerkers.