Kindergeschenken bedrukken

Kindergeschenken waar iedereen blij van wordt

Tover een glimlach op het gezicht van vele kinderen met speciale kindergeschenken. De kinderen van uw medewerkers en relaties kunt u verrassen met leuke, speelse geschenken, waar zijn urenlang van kunnen genieten. Relatiegeschenken voor kinderen zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor de ouders. Zij zullen een geschenk voor hun kind(eren) zeker waarderen. Uiteraard kunnen wij de kindergeschenken bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst.

Kies uit vele spellen, knuffels, rugzakken en meer

Laat u verrassen door de vele kindergeschenken en spellen. De rubriek Spellen & kids bestaat uit artikelen voor jong en oud. Vrolijk bijvoorbeeld de kantine op met bedrukte speelkaarten, zorg voor extra aandacht met ballonnen als één van uw medewerkers jarig is of zorg voor vermaak in een wachtruimte met o.a. kleurpotloden. En wat dacht u van een bedrukte kinderrugzak voor na de vakantie? Deze kunt u cadeau geven in combinatie met een veiligheid geschenk, zodat ze veilig over straat kunnen.

Verras al uw medewerkers en relaties met kinder relatiegeschenken

U kunt direct online en heel eenvoudig uw kindergeschenken bestellen. Hiermee verrast u niet alleen de kinderen, want deze geschenken zijn leuk voor jong en oud. Heeft u al een keuze kunnen maken? Geef dan uw gewenste aantal, kleur, bedrukking, etc. aan in het besteltraject. Onze medewerkers zullen uw bestelling met zorg verwerken. U en uw relaties zullen van het eindresultaat kunnen genieten. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers via telefoon of mail. En neem ook eens een kijkje in één van onze showrooms.