Pennensets bedrukken

De pennensets vormen een origineel geschenk voor je zakenrelaties en werknemers. Laat de pennensets bedrukken met jouw logo, bedrijfsnaam of een leuke tekst voor een praktisch en verrassend cadeau. De pennensets zijn complete geschenken en bestaan uit verschillende schrijfwaren, zoals een balpen met een rollerbalpen of een vulpotlood. Vaak wordt de pennenset verpakt in een luxe geschenkverpakking.

(24 artikelen gevonden)

Pagina's

Pennenset bedrukken voor een echt origineel cadeau

De pennensets zijn een echte verrassing voor uw relaties. Met de bedrukte pennensets heeft u altijd een origineel geschenk in handen. De pennensets zijn complete geschenken met diverse schrijfwaren. Ze bestaan vaak uit een balpen en een rollerbalpen, maar u kunt ook kiezen voor een combinatie met een vulpotlood of vulpen. Een groot deel van de pennensets wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking. U kunt de pennensets bedrukken met uw logo en/of tekst.

Complete pennensets voor iedere gelegenheid

De schrijfset is een leuk alternatief voor een gewone pen of een luxe pen. Er zitten namelijk twee schrijfwaren in. Handig, omdat uw relaties bijvoorbeeld belangrijke documenten kunnen ondertekenen met de vulpen en de dagelijkse aantekeningen kunnen ze schrijven met een balpen. U kunt de pennenset graveren met de naam van uw relatie en schenken als bedankje of jubileumgeschenk. Maar de pennenset met naam is ook een leuk verjaardagscadeau voor collega’s.

Verschillende schrijfsets voor iedere relatie

Het assortiment van Van Helden is erg divers, zo ook wat betreft pennensets. U heeft namelijk zelf de keuze uit verschillende materialen en kleuren. Is de pennenset bedoeld voor een belangrijke relatie? Kies dan voor een mooie metalen pennenset. Deze pennen stralen luxe uit en hebben een lange levensduur. Bent u opzoek naar schrijfsets om te uitdelen op een beurs? Kies dan voor gecombineerde schrijfsets. Deze sets zijn voorzien van een markeerstift, potlood en balpen met rode en groene inkt. Zo biedt u de ontvanger een compleet pakketje en is hij/zij altijd voorzien. Vergeet hierbij niet de bedrukking van uw bedrijfsnaam en logo - het is en blijft immers een mooie en effectieve vorm van reclame.

Pennenset met naam of logo laten graveren?

In het assortiment kunt u kiezen voor diverse pennensets van topmerken zoals, Balmain, Charles Dickens, Parker en nog veel meer! De luxe pennensets zijn perfect om weg te geven aan (zaken)relaties en collega’s. Wij bieden u ook leuke giftsets, zoals Balmain giftsets met balpen, sleutelhanger en kunstlederen portefeuille. Perfect als u uw relaties iets speciaals wilt geven. De complete schrijfsets hebben een elegante uitstraling. Bovendien kunt u uw pennenset met naam eenvoudig online bestellen.

Bent u er nog niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies en een offerte op maat. Wij kunnen u tevens een drukproef vooraf sturen, zodat u een idee krijgt van hoe het artikel eruit komt te zien.