• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0

Parker pen graveren prachtig assortiment parker pennen pennensets en vulpotloden

U zoekt schitterende Parker pennen voor een gewaardeerde collega of zakenrelatie? Een pen is een veelvoorkomend relatiegeschenk. Wilt u toch net wat meer klasse uitstralen met het overhandigen van een pen, kies dan voor de Parkerpen. Een Parker relatiegeschenk heeft een stijlvolle uitstraling, waarmee u ongetwijfeld professioneel overkomt en uw boodschap als waardevol wordt gezien. Daarnaast is een pen een zeer effectief relatiegeschenk. Dit product wordt namelijk dagelijks gebruikt. Wanneer uw bedrijfsnaam, logo of tekst hier op staat vermeld, zal u telkens weer opnieuw top of mind zijn bij de ontvanger van het geschenk. Bij Van Helden Relatiegeschenken hebben wij een ruim assortiment en bieden wij u bijvoorbeeld de Parker Vector en de Parker Jotter aan. 

Maak uw Parker pen persoonlijk!

Een pen als relatiegeschenk hoeft niet standaard te zijn. Maak uw Parker pen of een andere pennen bijvoorbeeld persoonlijker! Bij van Helden Relatiegeschenken is het namelijk mogelijk om uw pen te laten graveren. Bijvoorbeeld met een naam van iemand of een speciale boodschap. Dit geeft een pen als relatiegeschenk nét even wat extra waarde. Naast het graveren van pennen, kunnen wij uw pennen ook etsen of bedrukken met uw logo en/of tekst. 

Parker pen in combinatie met andere schrijfaccessoires

Uw Parker relatiegeschenk is overigens uitstekend te combineren met een fraaie lederen schrijfmap, die uw geschenk of waardering nog eens extra onderstreept en ook completeert. Kortom Van Helden Relatiegeschenken heeft alles in huis om u te voorzien van het juiste geschenk voor uw relaties.

U kunt een collectie Parker pennen samenvoegen in mooie schrijfsets waarin u nog extra uw boodschap kunt meegeven. In een schrijfset kunt u de ballpoint combineren met een vulpotlood of vulpen. Naast de exclusieve balpennen en rollerballs van Parker voorziet ons assortiment tevens de merken Waterman, Charles Dickens, Cross en Balmain of andere gegraveerde pennen. Voor een volledig overzicht zoekt u op exclusieve pennen.

Vragen of persoonlijk advies m.b.t. parker pennen op maat?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 0344 - 640 200 of vul het contactformulier in.

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact