In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Parker pen graveren: Groot assortiment Parker pennen

Bent u op zoek naar schitterende luxe pennen voor een gewaardeerde collega of zakenrelatie? Een pen is een veelvoorkomend relatiegeschenk. Wilt u toch net wat meer klasse uitstralen met het overhandigen van een pen, kies dan voor de Parker pennen! Een Parker relatiegeschenk heeft een stijlvolle uitstraling, waarmee u ongetwijfeld professioneel overkomt en uw boodschap als waardevol wordt gezien. Daarnaast is een pen een zeer effectief relatiegeschenk. Het is namelijk een dagelijks gebruikt item. Wanneer uw bedrijfsnaam, logo of tekst hierop wordt vermeld, bent u telkens weer opnieuw top of mind bij de ontvanger van het geschenk. Bij Van Helden Relatiegeschenken hebben wij een ruim assortiment en bieden wij u onder andere de Parker Vector en Parker Jotter aan. 

(14 artikelen gevonden)

Pagina's

Maak uw Parker pen persoonlijk!

Een pen als relatiegeschenk hoeft niet standaard te zijn. Maak uw Parker pen of een andere pennen bijvoorbeeld persoonlijk! Bij van Helden Relatiegeschenken is het namelijk mogelijk om uw pen te laten graveren. Bijvoorbeeld met de naam van de ontvanger of een speciale boodschap. Dit geeft een pen als relatiegeschenk nét even wat extra waarde. Naast het graveren van pennen, kunnen wij uw pennen ook etsen of bedrukken met uw logo en/of tekst. Niet alleen bevorderd dit de uniekheid van het product, ook vergroot u hiermee de zichtbaarheid van uw bedrijf. 

Parker pen in combinatie met een schrijfmap

Uw Parker relatiegeschenk is overigens uitstekend te combineren met een fraaie lederen schrijfmap. Hiermee wordt uw geschenk of waardering extra onderstreept. Daarnaast biedt u een compleet pakket. Een pen en schrijfmap zijn namelijk producten die prima samen gaan en bij elkaar passen. Kortom, Van Helden Relatiegeschenken heeft alles in huis om u te voorzien van het juiste geschenk voor uw relaties!

Combineer de Parker pen met schrijfsets!

Uiteraard kunt u een collectie Parker pennen perfect combineren met mooie schrijfsets waarbij u nog extra uw boodschap meegeeft. Zo kan u zelf een schrijfset vullen met onder andere een ballpoint, vulpotlood en vulpen. Naast de exclusieve balpennen en rollerballs van Parker, voorzien wij tevens van de pennenmerken Waterman, Charles Dickens, Cross en Balmain. Daarnaast bieden wij nog vele andere gegraveerde pennen. Bent u benieuwd naar het volledige overzicht? Zoek dan op exclusieve pennen en vind de pen die het best bij u, uw bedrijf en ontvanger past!

Vragen en persoonlijk advies over Parker pennen op maat

Wilt u graag meer weten over luxe pennen? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs. Dit kunt u telefonisch doen via 0344 - 640 200 of via ons contactformulier op de website. 

 

Terug naar boven