Luxe notitieboekjes bedrukken

Een luxe notitieboek met logo is een mooi zakelijk geschenk voor je meest gewaardeerde klanten, partners of medewerkers. De luxe notitieboekjes geef je bijvoorbeeld weg voor een grote meeting of een seminar. De luxe notitieboekjes komen op vele momenten van pas en zijn daardoor een praktisch relatiegeschenk. Niet alleen gebruikt de ontvanger deze op het werk of bij vergaderingen, maar ook in de vrije tijd. Luxe notitieboekjes bedrukken doe je bij Van Helden, waar je de keuze hebt uit vele modellen en deze in full colour laat bedrukken met je logo, een persoonlijke tekst en/of je contactgegevens en website. Deze gepersonaliseerde notitieboekjes vallen goed in de smaak en worden nog lang gebruikt. Ook voor andere kantoorartikelen en zakelijke geschenken met bedrukking ben je bij Van Helden aan het juiste adres.

Luxe notitieboek in geschenkdoos

Door een luxe schrijfset weg te geven koppel je jouw bedrijfsnaam aan hoge kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor een luxe notitieboek met pagina’s van 80 grams gevoerd crèmekleurig papier inclusief een hoogwaardige pen. Sommige schrijfsets zitten verpakt in een luxe geschenkdoos waardoor deze direct klaar zijn om cadeau te doen aan jouw zakenrelaties. Voor een persoonlijk detail laat je de luxe notitieboekjes bedrukken met je eigen logo en/of tekst. Of wat dacht je van een luxe notebook die is voorzien van een ingebouwde powerbank en draadloze oplader? Hiermee kan de ontvanger gemakkelijk tijdens het werken de smartphone opladen! Luxe notitieboeken en luxe schrijfmappen zijn een ideaal geschenk voor zakenrelaties en werknemers die je extra in de watten wilt leggen.

Luxe notitieboekjes met logo: diverse mogelijkheden

Wij bedrukken de notitieboeken in full colour. Hierdoor personaliseer je deze geheel naar wens. Een gepersonaliseerd luxe notitieboek is een gewaardeerd relatiegeschenk dat een groot effect heeft op je zakenrelaties. Jij kiest zelf voor de opdruk, van enkel een logo tot jouw logo en een gepersonaliseerde tekst, of laat het notitieboek graveren. De luxe notitieboeken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van het populaire A5 tot een praktisch pocketformaat. Wij kijken altijd samen met jou naar de wensen en mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een gegraveerde luxe pen combineren met het luxe notitieboek, of kiezen voor een van de andere praktische relatiegeschenken met opdruk.

Luxe notitieboekjes met bedrukking; bestel snel online

Je hoeft niet direct honderden luxe bedrukte notitieboekjes te bestellen bij Van Helden. Het is al mogelijk om notitieboekjes in kleine oplage te bedrukken. Hierdoor is het mogelijk om deze echt alleen aan de klanten of medewerkers te geven die jij wilt bedanken of belonen. Je ontvangt eerst een gratis digitale proefdruk voordat we met jouw bedrukte notitieboeken aan de slag gaan, zodat je precies weet hoe deze eruit komen te zien. Heb jij nog vragen over het bedrukken van luxe notitieboeken of een van onze andere artikelen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.