Diverse bureauartikelen bedrukken

Wil jij van awareness een dagelijkse zaak maken? Laat diverse bureauartikelen bedrukken en zorg ervoor dat jouw zakenrelaties en klanten je logo zien wanneer ze ’s ochtends de eerste kop koffie op het bureau neerzetten. Een goed begin van de dag en zeker een goede strategie om de naamsbekendheid van jouw organisatie te vergroten!

(43 artikelen gevonden)

Pagina's

Diverse bureau artikelen als relatiegeschenk

Naast alle vaste en welbekende bureau artikelen, hebben we bij Van Helden uiteraard nog veel meer leuke artikelen voor op het bureau in ons assortiment. Het assortiment aan bureau artikelen als relatiegeschenk is erg divers. Hierbij kun je onder andere denken aan pashouders, clips, briefopeners en etuis. Allemaal leuke, maar vooral ook nuttige artikelen om te geven aan klanten of zakelijke relaties. Uiteraard wil je deze dan wel bedrukken met jouw logo, bedrijfsnaam en eventueel een pakkende tekst of slogan. Dit versterkt niet alleen je branding en merknaam: je laat hiermee ook jouw waardering blijken. Met name omdat de items op veel bezochte plekken terecht zullen komen en vaak zullen worden gebruikt. Bureaubenodigdheden worden nu eenmaal snel met anderen gedeeld of gebruikt op drukke kantoren of tijdens een vergadering of congres. Zorg er daarom voor dat er een goede link wordt gelegd tussen jouw bedrijf een het artikel. Dit zorgt voor een unieke boodschap die niet snel vergeten zal worden door de ontvanger. 

Bureaubenodigdheden laten bedrukken 

Een bedrukt relatiegeschenk of promotieartikel heeft de meeste impact wanneer deze niet alleen leuk en opvallend is, maar ook functioneel. Dit is natuurlijk bij uitstek het geval bij praktische bureau artikelen. Daarom hebben wij bij Van Helden een zeer uitgebreid assortiment van bedrukte artikelen voor op jouw bureau! Zo kun je voor jouw klanten of relaties bijvoorbeeld bedrukte USB-sticks bestellen. Maar ook handige agenda's en schrijfmappen kun je door ons van jouw logo of bedrijfsnaam laten voorzien. Natuurlijk kun je ook kiezen voor bedrukking met jouw merknaam of een pakkende tekst of slogan. Door onze uitgebreide opties vind je dus altijd een geschikt bureauartikel dat perfect aansluit bij jouw doelgroep. Ook de opdruk kun je in bijna iedere gewenste vorm bestellen. Ga je bijvoorbeeld voor full colour of alleen een eenvoudige tekst?

Laat een visitekaartjeshouder graveren en verras zakenrelaties

Een visitekaartjeshouder met logo is een praktisch en origineel kantoorartikel met bedrukking dat je aan iedere klant of zakenrelatie cadeau kunt doen. Je kunt de visitekaartjeshouder graveren met je bedrijfslogo, zodat je bij klantcontacten of beurzen steeds prominent aanwezig bent met een gegraveerde visitekaartjeshouder. Ook slim: schenk deze bedrukte houder voor visitekaartjes aan al jouw medewerkers en kom tijdens ieder contactmoment in beeld. Op deze manier word je naamsbekendheid vergroot en profiteer je van een groot bereik. Je kunt de visitekaartjeshouder laten graveren of bedrukken: dit kun je volledig zelf bepalen. Laat de visitekaartjeshouder bedrukken voor een casual en hedendaagse uitstraling. Wens je liever een luxe uitstraling? Laat dan de visitekaarthouder door ons graveren.

Laat een boekenlegger bedrukken voor iedere relatie

Ben je op zoek naar een handzaam en origineel relatiegeschenk? Laat dan een boekenlegger bedrukken! Met een gepersonaliseerde bladwijzer maak je immers menig relatie blij. Of het nu gaat om een bladwijzer met foto of een boekenlegger met tekst, jouw relaties zullen dit geschenk zeker waarderen en regelmatig gebruiken. Ook voor studenten of voorbezoekers van open dagen is de boekenlegger een praktisch geschenk. De boekenleggers zijn namelijk voorzien van post-its, die gebruikt kunnen worden tijdens het studeren of lezen. Laat je logo of jouw bedrijfsnaam op de boekleggers drukken en kom steeds opnieuw in beeld bij jouw relaties. Met een gepersonaliseerde boekenlegger profiteer je altijd van een groot bereik. Een bladwijzer drukken zorgt daarom voor een groot bereik en een persoonlijke touch.

Bedrukte linialen voor scholieren en studenten

Bedrukte kantoorartikelen en zakelijke geschenken zijn niet alleen leuk om weg te geven aan je medewerkers en relaties, maar doen het ook goed bij scholieren en studenten. Laat bijvoorbeeld een liniaal bedrukken met het schoollogo en een originele tekst. Door een meetlat met naam of andere relatiegeschenken weg te geven ontstaat er meer betrokkenheid met jouw bedrijf bij de leerlingen. Je kunt geheel naar wens de meetlatten bedrukken bij Van Helden. Naast bedrukte linialen hebben wij bovendien nog vele andere bureauartikelen die bij uitstek geschikt zijn voor studenten. Denk daarbij aan een bedrukte bureaucalculator of een handige geodriehoek met daarop jouw tekst of logo. 

Bedrukte bureau artikelen online bestellen

Wil je bedrukte bureauartikelen online bestellen? Dan kan dat bij ons eenvoudig online. Kies eerst het bureauartikel dat je wil laten bedrukken en lever vervolgens je gewenste bedrijfslogo, afbeelding of tekst bij ons aan. Voordat je de definitieve bestelling plaatst, sturen wij je altijd een digitale proefdruk. Zo weet je zeker dat de bedrukte promotieartikelen voldoen aan al jouw verwachtingen. Vervolgens maak je de bestelling definitief en ontvang je de bestelde bureauartikelen binnen afzienbare tijd in huis. 

Heb je hierover nog vragen of wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Voor een persoonlijk advies op maat kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord!