Kalenders bedrukken

Zorg ervoor dat je het hele jaar in beeld bent! Laat kalenders bedrukken en geef deze weg als origineel relatiegeschenk. Kies voor een bedrukte kalender voor aan de muur of eentje die naast het beeldscherm op het bureau staat. De kalender met logo is perfect voor zowel zakenrelaties als particuliere klanten.

(12 artikelen gevonden)

Kalenders 2020 bedrukken met logo 

Blijf het hele jaar door in beeld met bedrukte kalenders. Door de promotie kalender weg te geven aan uw relaties en medewerkers geniet u van een extra groot bereik. Er zal minimaal één keer per dag naar de kalender gekeken worden. Doordat uw naam keer op keer in beeld komt, zal men uw naam sneller herinneren en wordt uw naamsbekendheid verhoogd. Een kalender met naam is een persoonlijk en uniek geschenk, maar u kunt ook uw bureaukalender bedrukken met logo en/of tekst. Dit is een leuk geschenk voor uw medewerkers en relaties bij de start van een nieuw jaar. De bureaukalenders met logo zorgen voor extra binding met het bedrijf. De bedrukte kalender kunt u ook uitstekend combineren met andere bedrukbare kantoorartikelen zoals agenda’s met opdruk en notitieboekjes met bedrukking

Kies uw relatiegeschenk kalender uit een breed assortiment

Met meer dan 2.000 artikelen vindt u bij Van Helden altijd wel een relatiegeschenk dat bij uw organisatie past. Ook het assortiment kalenders is zeer uitgebreid. In bovenstaand assortiment kunt u uw keuze maken. De wandkalenders met opdruk zijn bijvoorbeeld ideaal voor aan de muur in wachtkamers, vergaderzalen of in huis. De rondkijkende bezoekers zullen uw naam en/of logo op de kalender zeker zien, waardoor uw naamsbekendheid wordt verhoogd.

Bedrukte bureaukalenders

De bedrukte bureaukalenders zijn compactere jaarkalenders voor op het bureau. Deze zijn erg handig voor het plannen van afspraken of als u snel een datum moet opzoeken. Bedrukt met uw logo is het een origineel middel om uw huisstijl overal terug te laten komen.

Bedrukte adventskalenders  

Naast de wand- en bureaukalenders bieden wij u ook bedrukbare adventskalenders, die geheel naar wens zijn te bedrukken. De adventskalenders zijn leuke cadeaus om weg te geven als eindejaarsgeschenk. De kalender zal met open armen worden ontvangen door jong en oud.

Bestel uw bedrukte kalender eenvoudig online

Bestel uw kalender geschenk heel eenvoudig online. Tijdens uw bestelling kunt u precies aangeven wat het gewenste aantal, kleur en opdruk is. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u van ons een digitale drukproef ter goedkeuring. Wanneer deze aan al uw wensen voldoet kunt u ons een schriftelijk akkoord geven. Pas dan beginnen wij met het bedrukken van de kalenders. Zo weet u zeker dat uw kalender met opdruk aan uw wensen voldoet.

Bent u er nog niet helemaal uit en wenst u een persoonlijk advies op maat? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. U heeft tevens de mogelijkheid om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen van het gewenste artikel.