Kalenders bedrukken

Zorg ervoor dat je het hele jaar in beeld bent! Laat kalenders bedrukken en geef deze weg als origineel relatiegeschenk. Kies voor een bedrukte kalender voor aan de muur of eentje die naast het beeldscherm op het bureau staat. De kalender met logo is perfect voor zowel zakenrelaties als particuliere klanten.

(12 artikelen gevonden)

Kalenders 2023 bedrukken met logo 

Blijf het hele jaar door in beeld met bedrukte kalenders. Door de promotie kalender weg te geven aan je relaties en medewerkers geniet je van een extra groot bereik. Er zal minimaal één keer per dag naar de kalender gekeken worden. Doordat jouw naam keer op keer in beeld komt, zal men je naam sneller herinneren en wordt de naamsbekendheid van je business verhoogd. Een kalender met naam is een persoonlijk en uniek geschenk, maar je kunt ook een bureaukalender bedrukken met logo en/of tekst. Dit is een leuk geschenk voor je medewerkers en relaties bij de start van een nieuw jaar. De bureaukalenders met logo zorgen voor extra binding met het bedrijf. De bedrukte kalender kun je ook uitstekend combineren met andere bedrukbare kantoorartikelen zoals agenda’s met opdruk en notitieboekjes met bedrukking

Kies je relatiegeschenk kalender uit een breed assortiment

Met meer dan 2.000 artikelen vind je bij Van Helden altijd wel een bedrukt relatiegeschenk dat bij jouw organisatie past. Ook het assortiment kalenders is zeer uitgebreid. In bovenstaand assortiment kun je jouw keuze maken. De wandkalenders met opdruk zijn bijvoorbeeld ideaal voor aan de muur in wachtkamers, vergaderzalen of in huis. De rondkijkende bezoekers zullen je naam en/of logo op de kalender zeker zien, waardoor je naamsbekendheid wordt verhoogd.

Bedrukte bureaukalenders

De bedrukte bureaukalenders zijn compactere jaarkalenders voor op het bureau. Deze zijn erg handig voor het plannen van afspraken of als u snel een datum moet opzoeken. Bedrukt met uw logo is het een origineel middel om je huisstijl overal terug te laten komen.

Bedrukte adventskalenders  

Naast de wand- en bureaukalenders bieden wij ook bedrukbare adventskalenders, die geheel naar wens zijn te bedrukken. De adventskalenders zijn leuke cadeaus om weg te geven als eindejaarsgeschenk. De kalender zal met open armen worden ontvangen door jong en oud.

Bedrukte weekblokkalenders

Laat weekblokkalenders bedrukken voor wie per week meer ruimte nodig heeft. Deze te bedrukken kalenders geven een wekelijks overzicht met zeven dagen per scheurblad. Hierdoor hebben de kalenders met bedrukking extra veel ruimte voor notities en toevoegingen.

Bedrukte 3-maandskalenders

Voor mensen die met kwartalen werken om zaken zijn bedrukte 3-maandskalenders ideaal. Laat de kalenders bedrukken met logo of een slimme slogan zodat de gebruiker aan jouw business herinnerd wordt.

Waarom kalenders bedrukken slimme marketing is

Slimme marketing is duurzame marketing. Dit betekent dat een eenmalige investering veel exposure krijgt, zoals bijvoorbeeld een bureaukalender met bedrijfslogo. Een gepersonaliseerde kalender wordt namelijk meerdere keren per dag bekeken. De kracht van de herhaling is een belangrijk onderdeel in marketing. Een kalender is net als een agenda een belangrijk middel. De kalender met tekst staat voor planning en doelstellingen behalen. Doordat jouw logo op de kalender staat zal de ontvanger deze belangrijke waarden aan jouw merk koppelen. Dit heet conditionering. Wanneer dit vaak genoeg gebeurt worden de waarden automatisch aan jouw merk verbonden, ook als iemand je logo ergens anders tegenkomt.

Gepersonaliseerde kalenders voor je collega’s

De bedrukte bureaukalender kan gebruikt worden als promotiemiddel of relatiegeschenk voor externe verspreiding maar is ook goed in te zetten als geschenk voor mensen binnen het bedrijf. Laat kalenders bedrukken en verspreid deze onder collega’s, medewerkers en personeel. Wanneer iedereen dezelfde kalender met logo op het bureau heeft staan creëert dit een gevoel van samenhorigheid binnen de onderneming. Door op deze manier kalenders met bedrijfslogo in te zetten zorg je niet alleen voor verbinding met je bedrijf maar ook voor gemotiveerde medewerkers.

Bestel je bedrukte kalender eenvoudig online

Bestel je kalender geschenk heel eenvoudig online. Tijdens de bestelling kun je precies aangeven wat het gewenste aantal, kleur en opdruk is. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je van ons een digitale drukproef van de bedrukte kalender. Dit is een virtueel voorbeeld van hoe de kalender met opdruk er uiteindelijk uit komt te zien. Wanneer deze aan al jouw wensen voldoet kun je ons een schriftelijk akkoord geven. Pas dan beginnen wij met het bedrukken van kalenders. Zo weet je zeker dat de kalender met opdruk aan al jouw wensen voldoet.

Vrijblijvend advies over te bedrukken kalenders

Door het uitgebreide assortiment en de diverse opdrukmogelijkheden, kleuren en opties kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Als je graag advies ontvangt betreft te bedrukken kalenders kun je altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen je alles over oplagen, opdrukformaat en soorten kalenders met bedrukking. Aan de hand van persoonlijk advies op maat kun je tevens een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Ben je eigenlijk op zoek naar een ander soort relatiegeschenk? Ook dan kunnen wij je helpen bij het vinden van de perfecte weggever.