Linialen bedrukken

Bevindt jouw doelgroep zich in de technische branche? Of zijn leerlingen en studenten jouw klanten? Laat linialen bedrukken met je logo of een pakkende slogan. Bedruk een schaalliniaal, een geodriehoek of een complete en duurzame schoolset en haal die leads binnen. Want iedere keer als jouw target een lijn trekt, trek jij de aandacht.

(22 artikelen gevonden)

Pagina's

Bedrukte linialen voor meetbaar resultaat

Een liniaal met bedrukking is een opvallend relatiegeschenk met een groot effect. Zo wordt de liniaal vaak gebruikt, waardoor u altijd profiteert van een zeer groot bereik onder uw doelgroep. De liniaal kan op verschillende momenten weggegeven worden, maar doet het vooral goed op beurzen en open dagen. Daarnaast zijn de kortere linialen ook geschikt om mee te sturen als incentive bij een brief of flyer. Hierdoor wordt de impact van uw direct mail vergroot en de boodschap versterkt.

Linialen bedrukken voor het onderwijs en meer

Ondanks de digitalisering van het onderwijs zijn op het oog 'ouderwetse' materialen zoals geodriehoeken en linialen nog steeds erg populair. Want hoewel sommen uitrekenen op de computer misschien heel makkelijk is, leren scholieren de basis nog het beste door te doen. Dus waarom verrast u de leerlingen niet met een unieke liniaal bedrukt met het schoollogo? De leerlingen zullen dit geschenk zeker waarderen en zullen zich hierdoor meer verbonden voelen met de school. Helemaal wanneer u de liniaal combineert met een bedrukt notitieblok en potlood met opdruk. Naast de linialen heeft u ook de mogelijkheid om een geodriehoek te bedrukken met uw logo en/of tekst. Erg leuk voor de wiskundigen onder ons.

Liniaal met opdruk: origineel relatiegeschenk

Een liniaal is erg praktisch, maar is niet echt een heel modern en high-tech geschenk om weg te geven. Uiteraard is het wel mogelijk om van uw bedrukte liniaal een origineel geschenk te maken. Allereerst is de bedrukking cruciaal. Hier kunt u uw persoonlijke touch in kwijt door de meetlat met naam, logo en/of tekst te laten bedrukken. Daarnaast hebben wij ook diverse linialen in het assortiment met leuke extra’s, zoals een rekenmachine, een vergrootglas of gradenboog. De extra functies zijn niet alleen praktisch, maar zorgen ook voor een leuk extraatje dat zeker gewaardeerd wordt. Heeft u meer meters nodig? Dan zijn onze bedrukbare rolmaten uitermate geschikt.

Het is uiteraard ook mogelijk om de bedrukte liniaal te combineren met andere praktische kantoorartikelen met opdruk voor een origineel en compleet geschenk. Denk hierbij aan een bedrukte pennenset met vulpotlood of een handige rekenmachine met bedrukking.  

Uw bedrukte linialen bestelt u eenvoudig online

U kunt de bedrukbare linialen eenvoudig online bestellen. Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u in alle rust aangeven hoe uw bedrukte meetlat eruit moet komen te zien. Zo zal de bedrukte liniaal precies afgestemd zijn op uw wensen. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een digitale drukproef waarop u precies kunt zien hoe uw bedrukte liniaal eruit komt te zien. Pas na uw goedkeuring zullen wij de linialen bedrukken. Uw gepersonaliseerde liniaal heeft u al binnen 8 werkdagen in huis (tenzij anders vermeld).

Heeft vragen of wilt u meer weten over een bepaald product? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0344 – 640 200 of door gebruik te maken van onze live chat. Onze medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies en een offerte op maat.