In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Pen met logo? Laat uw reclame pen hier bedrukken

Reclame pennen zijn een van de belangrijkste relatiegeschenken. Iedere relatie zal blij zijn met een bedrukte pen. U kunt uw pen laten graveren of bedrukken. Laat bijvoorbeeld de pennen bedrukken met uw logo, merk of persoonlijke boodschap.

(19 artikelen gevonden)

Pagina's

Reclame pennen bedrukken

Wist u dat reclame pennen met bedrukking één van de populairste en meest effectieve relatiegeschenken zijn? Omdat het een praktisch geschenk is en een pen altijd wel van pas komt, zal iedere relatie blij zijn met een pen bedrukt met uw tekst of logo. Het effect van de pen is bovendien van lange duur; pennen worden door meerdere mensen een aantal keer per dag gebruikt. Het bereik van een pen met opdruk is daarom extra hoog!

Breed assortiment pennen

Een reclame pen is een handig cadeau waarmee u uw relaties zeker kunt verblijden. In ons assortiment pennen vindt u allerlei pennen die u kunt laten bedrukken met uw eigen naam, logo of tekst. Wij bieden verschillende goedkope reclame pennen met bedrukking die ideaal zijn om weg te geven tijdens open dagen, beurzen of evenementen. Bent u op zoek naar een wat exclusiever cadeau? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt namelijk ook kiezen uit diverse luxe pennen met opdruk. Voor een echt luxe uitstraling kunt u er ook voor kiezen om de pen te laten graveren. Daarnaast is de pen natuurlijk ook uitstekend te combineren met andere bedrukte kantoorartikelen zoals een bedrukbare agenda of notitieboekje met bedrukking

Bestel uw reclame pennen eenvoudig online

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u uw bedrukte pennen eenvoudig online bestellen. U kunt tijdens uw bestelling precies aangeven wat u op de pen wilt laten bedrukken. Of u nu kiest voor uw eigen logo of juist voor een leuke en originele tekst, bij Van Helden is alles mogelijk. Ook heeft u de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvende drukproef aan te vragen. Zo weet u precies hoe de bedrukte pennen eruit komen te zien en komt u dus nooit achteraf voor verrassingen te staan.

Bent u er nog niet helemaal uit? Of heeft u vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies. Dat kan door te bellen naar 0344 - 640 200 of door gebruik te maken van onze live chat. Onze medewerkers helpen u graag verder en kunnen u voorzien van een vrijblijvende offerte op maat

 

Terug naar boven