0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Pennen met tekst

Pennen met tekst komen altijd goed van pas. Of je nu op zoek bent naar een leuk weggevertje tijdens een beurs of festival of zakenrelaties wilt verrassen met een praktisch en leuk relatiegeschenk. Doordat je de pennen kunt bedrukken met je eigen tekst kun je deze helemaal personaliseren. Daarnaast heb je een ruime keuze uit verschillende soorten pennen, materialen en kleuren.

(191 artikelen gevonden)

Pagina's

Pennen met tekst bedrukken

Promotie pennen zijn ideaal wanneer je een klein budget hebt en je naamsbekendheid wilt vergroten. De goedkope weggevers kunnen een grote impact hebben. Zo kunnen bedrukte pennen eenvoudig uitgedeeld worden en worden deze door zo goed als iedere ontvanger gebruikt. Een pen passeert gemiddeld zeven handen doordat dit een item is dat veel wordt uitgeleend. Door pennen met tekst uit te delen, bereik je dus een grote groep mensen. Bestel de pennen in een grote oplage zodat je voor ieder moment een leuk weggevertje hebt of kies voor pennen bedrukken in kleine oplage indien je specifiek voor een bepaalde doelgroep of moment een promotie pen wilt hebben.

Metalen pennen bedrukken met tekst

Metalen pennen hebben een luxe uitstraling en gaan zeer lang mee. Hierdoor zijn dit soort pennen zeer populair als relatiegeschenk. Laat pennen met naam graveren of bedrukken en doe ze vervolgens cadeau aan bijvoorbeeld jouw medewerkers of zakenrelaties. Deze hoogwaardige gepersonaliseerde pennen worden dagelijks gebruikt door de ontvangers en zijn gemakkelijk te personaliseren met je eigen naam, logo of boodschap. Het cadeau doen van een kwalitatieve metalen pen is een mooie blijk van waardering aan je medewerkers of zakenrelaties. Enkele gegraveerde luxe pennen zijn verkrijgbaar inclusief een mooie geschenkverpakking of cadeaubox.

Bedrukte pennen met tekst bestel je eenvoudig online!

Van Helden is specialist in relatiegeschenken met bedrukking. Je kunt pennen met tekst bedrukken en geheel naar wens personaliseren: van de kleur van de pen tot het materiaal en de kleur van de inkt. Dit doe je eenvoudig tijdens het online bestelproces. Het is al mogelijk om pennen met een persoonlijke tekst te bestellen vanaf een oplage van 10 stuks. Dit is ideaal als je een kleiner bedrijf runt of bijvoorbeeld een kleine oplage nodig hebt voor een bepaald evenement. Uiteraard is het ook mogelijk om voordelig een grote oplage van pennen met tekst in huis te halen.

Indien je nog vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Onze deskundige medewerkers helpen je bij het uitzoeken van het juiste product en kunnen een persoonlijke offerte voor je opstellen.

Terug naar boven