In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Potloden bedrukken met logo als promotiemiddel

U zoekt potloden om in te zetten als promotiemiddel tijdens uw evenement of beurs. Bij VanHelden.nl hebben wij een ruim assortiment potloden. Onze potloden kunt u laten voorzien van bedrukking met uw bedrijfslogo of tekst. De bedrukte potloden zijn ideaal om uit te delen aan uw relaties, collega’s of bijvoorbeeld studenten. Maak bijvoorbeeld een keuze uit vulpotloden of kleurpotloden met bedrukking. Ook bieden wij u speciale potloden aan. Zoals onze leuke potloden die flexibel zijn of zijn voorzien van een heksenhoofd. Verder hebben wij nog timmermanspotloden in ons assortiment, die het altijd goed doen in de bouw en ook daadwerkelijk veelvuldig gebruikt zullen worden. 

Een potlood als praktische weggever

Schrijfwaren worden dagelijks door veel mensen gebruikt. In de bouw, op kantoor, op school, thuis en ook onderweg is het altijd handig om een potlood bij te hebben. Schrijfgerei zoals schrijfwaren ook weleens worden genoemd zijn een leuke en praktische weggever. Ze zijn in te zetten tijdens allerlei gelegenheden, denk aan beurzen, open dagen en congressen. Voor een volledig overzicht van alle potloden die wij bedrukken kunt u terecht op de pagina van potloden.

Potloden geschenk met een extraatje

De mogelijkheden met potloden zijn breder dan u wellicht zou denken, ondanks dat een potlood een eenvoudig product lijkt. Door ons brede assortiment hebben we voor iedere branche wel een geschikt potlood. Dit maakt dat een potlood een praktisch en origineel geschenk is. Zeker wanneer u het combineert met een gepersonaliseerd notitieboekje. Een aantal van deze notitieboekjes is zelfs te personaliseren met naam. Uw geschenk wordt daardoor nog persoonlijker waardoor u zeker op waardering kunt rekenen van uw relaties. Ook kunt u denken aan geschenksets in een koker waarin verschillende potloden en kleurpotloden worden gestopt. Dit pakketje kunt u voorzien van extra toevoegingen zoals verf paletten, een liniaal, puntenslijper en gum. Zo geeft u uw relaties een compleet geschenk dat zeker in de smaak zal vallen.

Neem contact op voor meer informatie en persoonlijk advies 

Naast deze potloden bieden wij u tevens andere geschenken aan, die u kunt gebruiken voor promotionele doeleinden. Zoals aanstekers, sleutelhangers, promotie pennen, stressfiguren en andere premiums. U vindt het allemaal bij Van Helden. Ook is het mogelijk om uw potloden in een kleine oplage te bedrukken. Mocht u nog vragen hebben stel ze dan eens in onze chat of neem telefonisch contact op met één van onze medewerkers via 033-64 02 00. U kunt natuurlijk ook altijd ons contactformulier invullen. 

Terug naar boven