• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0

Promotiemateriaal - Goedkoop Promotiemateriaal Bedrukken

Met professioneel promotiemateriaal komt u goed voor de dag op bijvoorbeeld een beurs, evenement, bedrijfsdag of andere aangelegenheid. De ontvangers van de artikelen zullen uw bedrijfsnaam onthouden. Daarnaast zal er een positieve associatie bij uw bedrijf worden opgeroepen omdat u met het uitdelen van promotiemateriaal goodwill laat zien. Van Helden Relatiegeschenk heeft een enorm divers aanbod aan leuk en effectief promotiemateriaal. 

Branchegerelateerd promotiemateriaal

Een voorbeeld om op een leuke manier om te gaan met promotiemateriaal, zijn artikelen die gerelateerd zijn aan een bepaalde branche. Zo bieden wij een breed aanbod aan promotieartikelen die typerend zijn voor de volgende branches: de recreatieve branche, autobranche, de zorg, het onderwijs, de horeca, beauty & wellness, de bouw en vastgoed. In veel gevallen kan branchegerelateerd promotiemateriaal zeer effectief zijn! Wanneer je bijvoorbeeld promotiegeschenken uitdeelt op een branchegerelateerde beurs of -evenement is het extra waardevol wanneer je promotiemateriaal ook in het thema past. 

Persoonsgerelateerd promotiemateriaal

Geef je promotiemateriaal aan een doelgroep, groep personen of individu die je wat beter kent? Dan kun je daarop inspelen door een geschenk te overhandigen dat aansluit bij de persoonlijke wensen of interesses van deze persoon/personen. Weet je bijvoorbeeld dat jouw doelgroep bestaat uit mensen die van klussen houden, geef dan gereedschap als promotiemateriaal. Of is jouw doelgroep of ontvanger het meeste van zijn of haar tijd werkzaam op kantoor? Geef dan leuke kantoorartikelen als promotiegeschenk. Dit is zeer effectief omdat je in deze gevallen ook garantie hebt dat de geschenken ook daadwerkelijk vaker zullen worden gebruikt. De ontvangers zullen dan nog vaak terug denken aan jouw bedrijf en jouw bedrijf blijft dus gedurende een lange tijd top-of-mind. 

Seizoensgerelateerd promotiemateriaal

Een veel voorkomende vorm van promotiemateriaal zijn promotiegeschenken die gerelateerd zijn aan een bepaald seizoen. Gedurende een heel jaar zijn er veel momenten waar u uitstekend op in kunt spelen door middel van promotiemateriaal. Denk bijvoorbeeld aan feestdagen of specifieke themadagen. Een van de bekendste momenten is toch wel kerst, en veel bedrijven spelen hier dan ook op in door promotiemateriaal uit te delen met een kerstthema. Van Helden Relatiegeschenken heeft een ruim assortiment aan promotiemateriaal voor allerlei verschillende geefmomenten in een jaar. 

Van Helden Relatiegeschenken is uw partner voor het selecteren en bedrukken van promotiemateriaal passend bij uw bedrijf. Bekijk hieronder een greep uit onze collectie of kijk rustig eens verder op onze website. 

Vragen of persoonlijk advies m.b.t. promotiemateriaal?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 0344 - 640 200 of vul het contactformulier in.

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016