• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0

Promotieartikelen en promotiemateriaal, de nr. 1 in promotieartikelen

Het doel van promotieartikelen is uiteraard naamsbekendheid creëren of de band tussen uw bedrijf/merk en klanten te versterken. Met het overhandigen van promotieartikelen brengt u een positief imago over. Bovendien kunt u de producten laten bedrukken met uw logo of een leuke tekst. Zo blijft uw bedrijf altijd top-of-mind wanneer het artikel herhaaldelijk wordt gebruikt.

Zeer ruim aanbod aan promotieartikelen

Op zoek naar promotieartikelen en relatiegeschenken? Dan bent u hier aan het juiste adres. Omdat alles bij ons intern gebeurt kunnen wij snel uw promotieartikel gereed maken. Een aantal voorbeelden van artikelen zijn: promo pennenaanstekerssleutelhangersstressfigurensnoepgoed en spelletjes en speelgoed en knuffels. Voor een overzicht van ons totale aanbod kunt u de brochure aanvragen.

Wij kunnen snel inspelen op uw wensen. Voor iedere onderneming, bedrijfstak of persoonlijke voorkeur of afstemming op uw campagne of evenement hebben wij geschikte bedrukte promotieartikelen. Om uw medewerkers te voorzien van de uitstraling van uw bedrijf of campagne bieden wij een uitstekende keuze aan promotionele tassenshirtsjackscaps en andere kleding.

De promotieartikelen die u zoekt voor een specifiek moment

Daarnaast vindt u in ons assortiment ook diverse promotieartikelen die afgestemd zijn op bepaalde branches. Enkele voorbeelden zijn de autobranche, onderwijs en de zorg. Voor elk bedrijf of organisatie hebben wij een geschikt promotieartikel of relatiegeschenk. Daarnaast zijn er verschillende momenten gedurende het jaar die zich uitstekend lenen voor het overhandigen van promotieartikelen. Denk bijvoorbeeld aan kerstmis, Koningsdag of Valentijnsdag. Voor diverse geefmomenten hebben wij het juiste promotieartikel in ons assortiment.

Iets dat ongetwijfeld dé plek is voor promotieartikelen zijn beurzen. Het is effectief om uw bezoekers een leuk presentje te geven dat hen zal herinneren aan uw presentatie of bedrijf. Dit is zeer gebruikelijk op allerlei beurzen.

Promotieartikelen bedrukken met uw logo

Alle artikelen kunnen wij voor u tegen de laagste prijs bedrukken. U kunt de relatiegeschenken bijvoorbeeld laten bedrukken met een logo of tekst. Dit is een efficiënte en eenvoudige manier om meer naamsbekendheid voor uw bedrijf te creëren of de band tussen u en uw relaties te versterken. 

Wanneer u een logo of tekst wilt laten bedrukken, levert u zelf het beeld- of tekstmateriaal naar wens aan. Vervolgens zorgen wij ervoor dat dit zorgvuldig en netjes op alle geschenken wordt geplaatst. Voor meer informatie over het correct aanleveren van uw logo, verwijzen wij u graag door naar onze pagina over de logo aanlevering.

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016