Goedkope promotie pennen

Goedkope pennen doen het altijd goed als relatiegeschenk of als promotiemiddel. Al voor een lage prijs kun je pennen laten bedrukken met jouw eigen logo. Het simpele en praktische cadeau komt altijd van pas en wordt dan ook enthousiast ontvangen.

 

 

(21 artikelen gevonden)

Pagina's

Goedkope pennen bedrukken

Bedrukte pennen zorgen voor meer naamsbekendheid en zijn een effectieve marketing tool. Door goedkope pennen te bedrukken kun je al met een klein budget jouw merk en imago positioneren. Het effect van een promo pen is van lange duur. De bedrukte pennen worden namelijk meerdere keren per dag gebruikt en vaak ook door meerdere personen. Onderzoek heeft aangetoond dat een pen gemiddeld door zeven handen gaat. Jouw logo of slogan wordt dus door vele mensen gezien en opgemerkt, terwijl je te maken hebt met lage kosten voor het bedrukken van de pennen. Laat goedkope promotiepennen bedrukken met jouw logo of kies voor goedkope pennen met naam en zorg dat je niet snel vergeten wordt. 

Goedkope pennen met logo; ideaal relatiegeschenk

Een pen met jouw logo erop is een ideaal relatiegeschenk dat je bij diverse gelegenheden in kunt zetten. Zo kun je de relatiegeschenken met logo op kantoor neerleggen zodat jouw medewerkers deze kunnen gebruiken en mee kunnen nemen naar huis, eventueel in combinatie met een notitieboekje of schrijfblok. Daarnaast zijn goedkope pennen met logo uitermate geschikt om te geven als persoonlijk relatiegeschenk. Naast jouw logo kun je ook een tekst op de pen laten plaatsen. Je hebt de keuze uit een groot aantal stijlvolle pennen, van balpennen tot eco pennen en metalen pennen. Daarnaast heb je de keuze uit allerlei modellen, kleuren en prijzen waardoor je altijd een pen vindt die aan jouw wensen voldoet. Dat het pennen bedrukken goedkoop is, wil niet zeggen dat je dit terugziet in de kwaliteit. Integendeel! De pennen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, hebben een luxueuze uitstraling en liggen prettig in de hand, waardoor de ontvanger blij wordt van het goedkope geschenk met bedrukking.

Goedkoop pennen laten bedrukken? Bestel eenvoudig online

Bij Van Helden Relatiegeschenken laat je niet alleen jouw pennen goedkoop bedrukken maar profiteer je ook van gratis levering. Je kunt pennen met opdruk bestellen in een kleine of grote oplage, waardoor je voor ieder geefmoment het ideale cadeau heeft. Bij je bestelling kun je exact aangeven wat jouw wensen zijn, zoals de kleur van de pen en op welke zijde je het logo of de tekst wilt laten bedrukken. Voordat wij met jouw daadwerkelijke druk aan de slag gaan ontvang je een gratis digitale proefdruk. Hierdoor weet je precies hoe jouw bedrukte pennen eruit komen te zien. Pas als je tevreden bent, beginnen wij met de productie. Neem contact op als je nog vragen hebt, wij helpen je graag verder met een deskundig advies.