Metalen pennen bedrukken

Pennen zijn zeer populair als relatiegeschenk, en met een goede reden. Metalen pennen worden dagelijks gebruikt door de ontvangers en zijn eenvoudig te personaliseren met een persoonlijke boodschap. Geef bijvoorbeeld een metalen pen cadeau als blijk van waardering aan jouw medewerkers of zakenrelaties. Metalen pennen hebben een luxueuze uitstraling en gaan zeer lang mee.

(34 artikelen gevonden)

Pagina's

Metalen pennen met opdruk voor op kantoor

Relatiegeschenken worden ingezet met verschillende doelen in het achterhoofd en één van die doelen kan integratie op kantoor zijn. Cadeautjes voor uw collega’s, medewerkers en personeel in de vorm van bedrukte metalen pennen zijn ideaal voor op kantoor, omdat deze handige geschenken goed van pas komen tijdens de werkzaamheden. Samenhorigheid op kantoor is belangrijk voor een succesvolle onderneming. Laat daarom metalen pennen bedrukken met een persoonlijke boodschap, waardoor werknemers zich gewaardeerd voelen. U kunt metalen pennen bedrukken in verband met een jubileum of feest maar ook op een moment dat het misschien even niet zo lekker liep op de zaak. Door bedrukte pennen aan medewerkers te schenken, geeft u ze een steuntje in de rug en zorgt u voor een fijne sfeer op de werkvloer. Naast bedrukte metalen pennen kunt u ook andere pennen bedrukken en op kantoor uitdelen.

Bedrukte metalen pennen als relatiegeschenk

Metalen pennen bedrukken en intern verspreiden is niet de enige optie. Bedrukte metalen pennen zijn namelijk ook ideaal om weg te geven aan zakenrelaties als teken van waardering of om een samenwerking te koesteren. Laat metalen pennen bedrukken met uw bedrijfslogo of bestel bedrukte metalen pennen met een relevant bericht zodat zakenrelaties zich verbonden voelen met uw organisatie. U kunt ook eenvoudig metalen pennen bedrukken en meesturen met correspondentie naar uw relaties. Wat een verrassing als uw connectie een wat eerst een normale brief leek ontvangt en vervolgens een metalen pen met opdruk vindt! Voor bijzondere connecties binnen uw netwerk kunt u sommige metalen pennen ook laten graveren. Wanneer u op zoek bent naar pennen voor zakenrelaties kunt u in het assortiment luxe schrijfwaren met bedrukking inspiratie opdoen. 

Laat metalen pennen bedrukken voor naamsbekendheid

Als het gaat om marketingactiviteiten en promotiemateriaal zijn metalen pennen met opdruk super populair. Bedrukte metalen pennen zijn net iets luxer dan het kunststof broertje maar hoeven alsnog niet duur in aanschaf te zijn. Bij Van Helden Relatiegeschenken heeft u voor nog geen vijf euro per metalen pen met opdruk een enorm krachtige marketingtool in handen om uit te delen tijdens beurzen en open dagen. Heeft u een nieuw product of een spetterende actie? Laat metalen pennen bedrukken en zet ze in als promotiemateriaal. Door metalen pennen te bedrukken en weg te geven op de juiste plek en aan de juiste mensen kunt u niet alleen de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten maar ook nieuwe klanten binnenslepen. Metalen pennen bedrukken is ook mogelijk in kleine oplage, zo kunt u al vanaf 6 stuks promotiepennen bestellen. Van Helden Relatiegeschenken heeft een ruim assortiment en veel mogelijkheden voor schrijfwaren bedrukken.

Metalen pennen met logo kopen? Bestel eenvoudig online

Wanneer u metalen pennen wilt bedrukken, zijn er verschillende opties. Artikelen verschillen in mogelijkheden, zo is voor sommige metalen pennen bedrukken de enige optie en zijn anderen ook te graveren. Bedenk goed welke techniek het gestelde communicatiedoel het best ondersteunt. De te bedrukken metalen pennen zijn in verschillende kleuren beschikbaar en u kunt ook kiezen uit diverse drukkleuren. Voor het metalen pennen bedrukken wordt vaak gebruik gemaakt van de tampondruk-techniek maar het varieert per te bedrukken metalen pen waar de opdruk komt te staan. U krijgt altijd eerst een digitale drukproef toegestuurd alvorens wij beginnen met metalen pennen bedrukken en u kunt vooraf vrijblijvend advies ontvangen. 

Neem contact met ons op voor vragen over metalen pennen bedrukken, promotiemateriaal en relatiegeschenken. Wij helpen u graag verder