Potloden bedrukken

De mogelijkheden van bedrukte potloden zijn eindeloos. Zo is een potlood met logo zeer geschikt als promotiemateriaal op open dagen en beurzen. Bedruk de potloden met jouw bedrijfsnaam of logo om te profiteren van een groot bereik. De potlood met logo is geschikt voor iedere branche, waaronder het onderwijs en de bouw.

(32 artikelen gevonden)

Pagina's

Potloden bedrukken als relatiegeschenk of promotiemiddel

Bedrukte potloden worden niet alleen door kinderen gebruikt, maar ook door volwassenen. Hierdoor is potloden bedrukken, net als de pennen bedrukken, in te zetten als aanvullende marketingstrategie. Een potlood met logo is zeer geschikt als promotiemateriaal of als weggever op beurzen en open dagen. Door de potloden met naam of met logo te bedrukken, profiteert u altijd van een groot bereik. De potlood met logo past in iedere branche thuis. Zo kunt u potloden bedrukken en uitdelen in het onderwijs, in de bouw of in de horeca. De mogelijkheden voor de potloden met opdruk zijn eindeloos!

Geef kleur aan uw relaties door kleurpotloden bedrukken

Naast de ‘standaard’ potloden met opdruk vindt u hier ook te bedrukken kleurpotloden en bedrukbare vulpotloden. U kunt vulpotloden bedrukken met logo en deze schenken aan scholieren. Een onmisbaar geschenk tijdens bijvoorbeeld de wiskundeles. Daarnaast bieden wij u ook diverse kleurpotloden voor kleurrijke resultaten bij iedere doelgroep. Wij kunnen de kleurpotloden bedrukken met een leuke tekst in vrolijke kleuren, waardoor deze extra goed opvallen bij het uitdelen. Ook voor de allerkleinsten kunnen wij een leuk potlood bedrukken. Wat dacht u van de kleurpotlood Potlood Beezie? Niet alleen kleurrijk, maar ook opvallend door de leuke beestjes aan de uiteinden. Voor nog meer kleurrijke schrijfwaren, bekijk zeker onze markeerstiften met logo. Net als potloden met bedrukking zijn markeerstiften ideaal om uit te delen tijdens opendagen, op universiteiten en hogescholen.

Potloden bedrukken voor op kantoor

Potloden bedrukken en op kantoor neerleggen heeft verschillende voordelen. Klanten en relaties die op gesprek komen zullen zonder erbij na te denken een bedrukt potlood in de hand nemen om aantekeningen te maken. Dit potlood met logo komt vervolgens op veel plekken terecht en zal door veel mensen gezien worden. Denk aan de bedrukte potloden van het bekende Zweedse meubelbedrijf, die ziet u ook overal. Daarnaast kan potloden bedrukken en intern verspreiden ook de samenhorigheid binnen het bedrijf bevorderen. Iedere keer dat medewerkers gebruik maken van deze bedrukte potloden doet branding zijn werk in het onderbewuste.

Potloden bedrukken als bijzondere geschenkset

Ondanks dat een potlood een vrij eenvoudig product is, zijn de mogelijkheden met potloden bedrukken breder dan u denkt. Zo zijn er bijzondere geschenksets van potloden waaraan meerdere potloden zijn toegevoegd in een koker. Denk hierbij aan diverse kleuren potloden, maar ook aan extra toevoegingen als verf paletten, een liniaal, puntenslijper en gum. Zo biedt u de ontvanger een compleet pakket en zijn zij altijd voorzien. Op zoek naar een uniek potlood? Dan is wellicht een flexibel potlood een leuk item die in goede aarde valt. Bijvoorbeeld voor een collega of relatie die een creatief beroep beoefent. Want bij een creatief beroep, behoren creatieve benodigdheden. Toch liever geen potloden? Bij Van Helden kunt u verschillende schrijfwaren bedrukken.

Potloden bedrukken in kleine oplage

Potloden bedrukken en inzetten als marketingtool op grote evenementen is een slimme strategie om voor meer naamsbekendheid te zorgen. Het kan echter ook gebeuren dat u voor een kleiner evenement potloden bedrukken wilt om uit te delen. In dat geval biedt potloden bedrukken in kleine oplage een uitkomst. Daarom kunt u bij Van Helden ook potloden bedrukken in kleine oplage, bijvoorbeeld al vanaf 25 of 50 stuks. Potloden bedrukken in kleine oplage maakt het mogelijk om deze handige giveaways in te zetten tijdens acties of bepaalde kortingen. Daarnaast kunt u potloden bedrukken in kleine oplage en uitdelen als uw bedrijf aan herpositionering doet of als middel om de nieuwe website te promoten. 

Geboorte potlood bedrukken

Potloden bedrukken met logo of tekst is niet alleen bruikbaar als marketingtool voor uw bedrijf. Voor persoonlijke aangelegenheden kunt u potloden bedrukken en schenken aan vrienden. Neem nu het geboorte potlood. Als aandenken aan deze wonderbaarlijke gebeurtenis kunt u een geboorte potlood bedrukken en meegeven aan vrienden en familie. Ook voor verjaardagsfeesten of afstudeerfeesten zijn potloden met opdruk een leuk geschenk. Na of tijdens het feest deelt ontvangt iedereen een bedrukt potlood om mee naar huis te nemen. Doordat een potlood met logo niet veel plaats in beslag neemt en ook niet zwaar is, kunt u ook zonder problemen een potlood bedrukken en meesturen met de post. Geeft u een feest maar zijn bedrukte potloden niet het juiste aandenken? U kunt ook ook luxe pennen graveren en uitdelen aan vrienden, familie en zakenrelaties!

Potloden met logo of tekst kopen? Bestel eenvoudig online

Er zijn zoveel verschillende soorten potloden met opdruk die u kunt inzetten als relatiegeschenk. Bijvoorbeeld vulpotloden, die u nooit hoeft te slijpen, omdat ze als het ware ‘zichzelf opnieuw vullen’. Maar wij kunnen ook de potloden en kleurpotloden met naam of logo bedrukken. De gepersonaliseerde potloden bestelt u heel eenvoudig online. In het besteltraject kunt aangeven of u uw potloden met tekst, naam en/of logo wilt bedrukken. Dankzij de digitale drukproef kunt direct zien hoe uw potlood met naam, tekst of logo eruit komt te zien. Pas na uw goedkeuring beginnen wij met potloden bedrukken. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat!