Promotie pennen bedrukken

Promotie pennen zijn ideaal om je naamsbekendheid mee te vergroten. Deze weggevers kunnen gemakkelijk uitgedeeld worden en worden door praktisch iedere ontvanger gebruikt. Wist je dat een pen door gemiddeld zo’n zeven handen gaat doordat deze vaak wordt uitgeleend? Zo bereik je een grote groep mensen door promotie pennen uit te delen.

(145 artikelen gevonden)

Pagina's

Het effect van promotie pennen

Promotie balpennen zijn populaire weggevers en dat is niet zonder reden. De promotie pen is er één dat gemakkelijk uitgedeeld kan worden en door praktisch iedere ontvanger gebruikt wordt. Daarnaast is het een artikel dat vaak uitgeleend wordt. De pen gaat gemiddeld door zo’n zeven handen. Hierdoor weet u dat u niet alleen de ontvanger bereikt met uw promotie pen, maar nog veel meer mensen. Door het veelvuldig gebruik van de pen en het feit dat deze door zo veel verschillende handen gaat is het een zeer efficiënt promotiemiddel. Ideaal om uw naamsbekendheid mee te verhogen.

Laat de reclame pennen bedrukken met uw logo of tekst

De promotiepennen halen hun kracht uit de opdruk. Er zijn verschillende mogelijkheden om de reclame pen te laten bedrukken. Zo kunt u kiezen voor een opdruk van uw logo, waardoor deze volledig aansluit bij uw huisstijl. Maar het is ook mogelijk om de pen met een leuke tekst te laten bedrukken. Ideaal om extra aandacht te krijgen voor een speciale marketing actie. Bij het bedrukken van de promotie pen kunt u op verschillende aspecten letten. Bijvoorbeeld de kleur van uw opdruk waarbij het ook mogelijk is om voor uw eigen PMS kleuren te kiezen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor verschillende posities, zoals in het verlengde van de clip of juist helemaal rondom. De mogelijkheden voor het bedrukken van promotiepennen zijn eindeloos.

Voor iedere evenement een passende promotie pen

De promotie pennen zijn ideaal om weg te geven tijdens evenementen. Met name op beurzen en open dagen zijn dit populaire weggevertjes. Maar ook tijdens cursussen en seminars worden de reclampe pennen steeds vaker weggegeven. Wanneer u deze combineert met een bedrukte schrijfblok is het een perfecte starterskit voor iedere training. Uiteraard zijn er voor speciale evenementen, zoals een eindejaarsborrel of jubileumviering ook diverse luxe geschenken beschikbaar in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een luxe pen met gravering.

Reclame pennen bestellen? Dat kan gemakkelijk online

Al uw reclame pennen met opdruk zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop. Wanneer u een pen heeft uitgekozen kunt u uw eigen personalisatie toevoegen. Hierbij kunt u denken aan de type bedrukking, de positie en de kleuren. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen sturen wij u een digitale drukproef op. Hierop kunt u precies zien hoe uw promotie pen met opdruk eruit komt te zien. Wanneer u akkoord geeft op de drukproef zullen wij het drukproces starten. U heeft uw promotie pennen dan binnen acht werkdagen in huis.