Koeltassen bedrukken

Je bedrijfslogo op het strand, jouw merk op vakantie, je contactgegevens op de camping… met bedrukte koeltassen is het allemaal mogelijk. Wanneer een koeltas met bedrukking bij de (sub)doelgroep van jouw organisatie past, heb je het ideale relatiegeschenk in handen. De koeltas met logo zal met liefde gebruikt worden en vaak in zicht zijn, net zoals jouw branding.

(57 artikelen gevonden)

Pagina's

Koeltas bedrukken voor een groot bereik

Of het nu gaat om een picknick, een outdoor lunch of een uitje, de koeltas is een onmisbaar hulpmiddel en valt onder de tassen met bedrukking. Je relaties zullen een bedrukte koeltas zeker waarderen. De koeltas relatiegeschenk is niet alleen een uitkomst voor warme dagen, maar kan het hele jaar door gebruikt worden. Zo houdt het koeltasje met naam of logo de lunch altijd koel en vers. Het is een leuk en praktisch geschenk dat vaak gebruikt zal worden. De bedrukte koeltassen zijn ook erg leuk om weg te geven in de recreatiebranche, denk bijvoorbeeld aan campings en reisbureaus.

Het ideale relatiegeschenk voor onderweg: een koeltas met jouw bedrijfslogo

Vandaag de dag is er heel veel keuze, dit maakt het niet altijd makkelijk om een geschikt relatiegeschenk te vinden. Bedenk goed wat jouw relaties van pas zou kunnen komen. Een koeltas met opdruk is een vrij breed inzetbaar geschenk, waarbij je zelf kunt beslissen of je een goedkopere koeltas met logo weggeeft aan een grote groep mensen of een selectief gezelschap in het zonnetje zet met een exclusieve bedrukte koeltas. Welke koeltas met bedrukking je ook kiest, de totaalprijs ligt niet per se hoger in het geval van een luxere koeltas met tekst. De oplage te bedrukken koeltassen varieert van 5 tot 150 stuks. Het ligt er maar net aan met welk doel het koeltassen bedrukken heeft.

Waarom laat jij koeltassen bedrukken?

Op welk soort koeltas jij jouw bedrijfslogo wil laten bedrukken hangt af van je gestelde doelstellingen. Voor iedere investering is het belangrijk een meetbaar doel voor ogen te hebben en dit geldt net zo goed voor bedrukte relatiegeschenken. Wil jij een nieuwe markt betreden en leads genereren of ga jij voor duurzaam onderhoud van bestaande zakenrelaties? Je kunt koeltassen bedrukken in grote aantallen en deze op een beurs uitdelen. Hierdoor wordt je merk bekend onder grote groepen mensen. Door het bedrukken van koeltassen in grote getallen kun je bijvoorbeeld bestaande marketing acties ondersteunen en meer mensen naar je website of je sociale mediakanalen trekken.

De exclusieve koeltas voor onmisbare zakenpartners

Een andere manier om koeltassen met bedrijfslogo in te zetten is door deze cadeau te doen aan zakenrelaties. Hieronder vallen zowel belangrijke zakelijke contacten als collega’s en medewerkers. Deze groep mensen maakt onderdeel uit van de motor die jouw business vooruit laat gaan, en hoe beter je deze mensen behandelt, hoe harder je vooruitgaat. Je kunt luxe koeltassen personaliseren en aan zakelijke contacten geven. Zo kun je bijvoorbeeld de minibar koeltas bedrukken met een ijzerscherp design en deze aan zakenrelaties geven als geschenk bij een nieuwe deal of partnership. Geschikte momenten om gepersonaliseerde koeltassen weg te geven aan collega’s en personeel zijn bijvoorbeeld tijdens de Paasdagen of vlak voor de zomervakantie. Tijdens de kerstdagen zijn koeltassen met logo immers net iets minder relevant!

Kies je relatiegeschenk koeltas uit een groot assortiment

Ben je op zoek naar compacte koeltassen met logo? Dan zit je hier goed. In het assortiment reistassen bedrukt met logo vind je diverse koeltassen in allerlei stijlen, maten en kleuren. Een klein lunchtasje met koelvak is een leuk en praktisch geschenk om weg te geven aan kinderen, maar kan ook handig zijn voor werkende relaties. Wij bieden ook een relatiegeschenken koeltas met standaard. Deze is ideaal bij feesten en borrels. Voor iedere gelegenheid vind je een passende tas. Bovendien kunnen wij alle koeltassen bedrukken met je logo en/of tekst.

Een koeltas met bedrukking voor iedere doelgroep

Wij weten als geen ander dat iedere doelgroep andere behoeften heeft. Daarom hebben wij een zeer grote selectie te bedrukken koeltassen. Zo vind je voor diverse contacten een geschikte relatiegeschenk koeltas. Voor wie graag slim ingepakt op weg gaat zijn er verschillende rugzak koeltassen met bedrukking met meerdere opbergvakken. Opbouwbare koeltassen met bedrijfslogo zijn ideaal om op de terugweg minder te hoeven sjouwen. Voor de minimalisten onder ons is een kleine bedrukte koeltas met trekkoord perfect en de milieubewuste relatie maak je super blij met een duurzame papieren koeltas met naam.

Combineer de bedrukte koeltas met andere tassen met opdruk

De koeltas zal door de ontvanger als snel gebruikt worden voor een dagje naar het strand of park. Logisch, want op een warme dag wil je niets liever dan het drinken en eten van gekoelde producten. En aangezien een koeltas daarvoor zorgt, is dit in zo’n situatie dé ideale tas. Maar denk er ook eens aan om de tas te geven met een paar andere geschenken. Zoals met een duurzame katoenen tas met bedrukking of met handige drinkflessen die gebruik kunnen worden in de koeltas. Verder kun je denken aan thermosflessen met opdrukbedrukte drinkbeker en overige drinkwaren met bedrukking. Kortom, genoeg mogelijkheden om mee te combineren en de ontvanger blij te maken met een combinatiepakket.

Koeltas met logo of koeltas met naam? Alles is mogelijk

Jouw koeltas bedrukt met logo of tekst kun je eenvoudig en direct online bestellen. Tijdens je bestelling kun je precies aangeven wat je wensen zijn met betrekking tot kleur, aantal en opdruk. Ook heb je de mogelijkheid om eerst een sample of vrijblijvende drukproef aan te vragen. Zo weet je van tevoren precies wat je bestelt en kom je niet verrassingen te staan. Voor een persoonlijk advies op maat kun je altijd contact opnemen met onze medewerkers.