0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Bedrijfsgeschenken voor al uw zakenrelaties

Zakelijke geschenken worden vaak ingezet om het eigen personeel te bedanken voor hun inzet, bijvoorbeeld in de vorm van een bedrukt wijngeschenk. Uw zakenrelaties leveren ook een grote bijdrage aan het succes van uw bedrijf. Vaak is dit in de vorm van een nauwe samenwerking of een goede deal. Het is dan ook heel normaal om uw relaties eens in het zonnetje te zetten. Bovendien versterkt u hiermee de relatie tussen u en uw zakenrelatie en legt u een fundering voor een nog nauwere samenwerking in de toekomst. Wanneer u de bedrijfsgeschenken met logo laat bedrukken, laat u een onvergetelijke indruk achter.

Bedrijfsgeschenken in alle soorten en maten

U heeft in het uitgebreide assortiment zakelijke geschenken een ruime keuze aan diverse cadeaus. De luxe cadeaus, zoals bedrukte trolleys en schrijfmappen, zijn erg geschikt als eindejaarsgeschenk. Maar u kunt uiteraard het hele jaar door uw relaties verrassen met kleinere en goedkope relatiegeschenken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bedrukte zonnebril in de zomer of een gepersonaliseerde muts in de winter. In het brede assortiment vindt u altijd een bedrijfsgeschenk dat bij u past. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk advies op maat.

(21 artikelen gevonden)

Pagina's

Een zakelijk cadeau voor iedere gelegenheid

Veel ondernemingen geven vaak een zakelijk cadeau weg aan het eind van een kalenderjaar. Dit eindejaarsgeschenk staat dan in het teken van de succesvolle samenwerking van het afgelopen jaar. Ook worden de business gifts vaak weggegeven als jubileum geschenk. Met een persoonlijke bedrukking of luxe gravering maakt u hiermee een nog grotere indruk dan normaal. Zoals eerder aangegeven is iedere gelegenheid wel een goed moment om uw relaties te verrassen met een bedrijfscadeau met logo. Verras uw relaties bijvoorbeeld ook op hun verjaardag of wanneer er een goede deal is afgesloten.

Uw zakelijke relatiegeschenken bestelt u eenvoudig online

Of u nu kiest voor een stijlvolle paraplu met bedrukking of een stoere schrijfmap met gravering, alle bedrijfsgeschenken zijn direct online te bestellen. Via de webshop kunt u precies aangeven wat u bedrukkingwensen zijn. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een digitale drukproef waarop u precies kunt zien hoe uw bedrijfscadeau met logo en/of tekst eruit komt te zien. Uiteraard is het ook mogelijk om een drukproef vooraf aan te vragen. Zo kunt u alvorens u bestelt overleggen met uw team en weet u dat uw hele team achter de gekozen business gift staat.

Terug naar boven