5x paasgeschenken voor een onvergetelijke indruk (ook voor de thuiswerker!)

De paasdagen staan weer bijna voor de deur. 4 en 5 april staan weer in het teken van deze vrolijke feestdag. Normaal gesproken een mooie dag om met de hele familie te genieten van een heerlijke paasbrunch en een zoektocht naar paaseieren te starten. Dit jaar zal het met alle coronamaatregelen toch iets anders verlopen. Toch kan jij als organisatie ervoor zorgen dat Pasen niet onopgemerkt voorbijgaat. Hoe je dat doen? Dat vertellen wij je maar al te graag.

Pasen is niets zonder chocolade en met name paaseieren mogen niet ontbreken op deze dagen. Schenk je relaties daarom een kleurrijk paasgeschenk cadeau gevuld met lekkernijen. Dit geeft direct een vrolijk lente gevoel en bovendien geeft het je relaties iets om van te smullen. Dat is altijd wel een goed idee!

Midi paashaasjes

Het eerste geschenk dat we met je willen delen is dit heerlijke chocolade paashaasje. Want hoewel met Pasen de schappen vol staan met paaseieren, mag dit leuke chocoladecadeau niet ontbreken. Met name de jongere doelgroep vindt dit een leuk geschenk om te ontvangen, maar ook ouderen zullen smullen van dit heerlijke geschenk.

Brievenbusdoosje met paaseieren

Ga je toch voor paaseieren? Denk dan eens aan dit handige brievenbusdoosje. Zeker in tijden als deze zullen veel van je relaties thuiswerken. Hierdoor is het toch extra handig als jij jouw paasgeschenk direct bij ze thuis kan bezorgen. In dit doosje zit een vogelnestje gevuld met heerlijke creamy paaseieren. Daarnaast zit er een kaartje bij die je naar wens kunt laten bedrukken. Hiermee wordt het een extra persoonlijk geschenk.

Paasdoosje haas met eitjes

Wil je jouw relaties toch het paasgevoel schenken, maar geen paaseieren cadeau doen? Dan is deze paasdoos precies waar je naar op zoek bent. Dit brievenbusdoosje met personaliseerbare kaartje is gevuld met heerlijk snoepgoed in vrolijke kleuren. Het openen van dit pakket is een waar feestje. En voor de chocolade liefhebber bevat dit doosje ook nog een chocolade paashaas.

Chocolade paaskuiken

De paashaas en paaseieren zijn het meest populair tijdens Pasen, maar deze schattige kuiken mag zeker niet ontbreken aan het lijstje. Deze heerlijke chocolade paaskuiken is gedecoreerd met gekleurde chocolade en is daarmee een extra vrolijk geschenk om weg te geven.

Zakje veganistische paassnoepjes

Toch iets anders dan chocolade cadeau geven? Dat kan. Dit snoepzakje is gevuld met lekkere snoepjes in leuke paasvormpjes. De snoepjes zijn bovendien vegan, waardoor deze geschikt is voor een brede doelgroep. Het leuke aan dit zakje is ook het compacte formaat. Hierdoor kan je de snoepzakjes in combinatie met een persoonlijke brief meesturen met de post en zo je relaties thuis bereiken.

 

Wil je nog meer paasinspiratie? Neem dan een kijkje bij onze complete collectie paasgeschenken en laat je verrassen.

folder-open Blog